Ölmühle Solling Olejek awokado

Specjalność z miąższu owocowego dojrzałego awokado

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ten czysty, zielony olej jest tłoczony z miąższu owocowego całkowicie dojrzałego awokado. W ten sposób zostają zachowane cenne składniki i typowy smak. Olej awokado nadaje się do pieczenia mięsa, ryb i drobiu. Smaczny również w dipach.

Zastosowanie: Do dipów, pesto i marynat, Do ryb i owoców morza, Do dań mięsnych, Dla drobiu
Znak jakości: Znak ekologiczny UE / spoza UE, b.k.u - biologicznie kontrolowane uprawy
Zawartość oleju: 100 ml
Metainfo: Oleje roślinne
Dodatkowe informacje

Składniki:
Olej z awokado pulpy

Średnia energia składników odżywczych

Ciepło spalania 3700 kJ / 900 kcal
Białko 0 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
Sól 0 g
Tłuszcz 100 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 18,1 g
jednonienasycone kwasy tłuszczowe 68,8g
wielonienasycone kwasy tłuszczowe (omega-3 i omega-6 kwasów tłuszczowych) 13,1 g

© teksty i obrazki: Ölmühle Solling

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Ölmühle Solling Olejek awokado

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

    Klienci, którzy nabyli "Olejek awokado", zakupili także: