Peperita Bio pasta chili Habanero Fatali
Dla ognistych niuansów
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Organiczna pasta chili Habanero Fatali o stopniu ostrości 8 na 10 jest produkowana we Włoszech z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy z oliwek, octu jabłkowego i soli. Wysoki stopień pikanterii nadaje potrawom z roślinami strączkowymi, czerwonym mięsem, ziemniakami, sosami, zupami czy dojrzałymi serami ognistą nutę. Razem z innymi przyprawami pasta idealnie nadaje się także do marynowania grillowanych mięs.
Marki: | Peperita |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Peperita Bio pasta chili Habanero Fatali
2 recenzje klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 2 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio pasta chili Habanero Fatali", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 11.400 art.