Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1, 1 kg
Uzupełnia piekarnie dbające o odżywianie
12,99 zł
(12,99 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Prazboża z regionu Emilia Romagna
- Do ciasta na makaron, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
Nr art.: EF-576002, EAN: 8052286872255
Opis
Stare odmiany zbóż rosną na polach regionu Emilia Romagna dostając nowe życie i są starannie przetwarzane na miejscu. Ta wyjątkowo delikatnie zmielona mąka z ekologicznych prazbóż zawiera wiele błonnika oraz wartości odżywczych. Smakuje bardzo aromatycznie! Udoskonali ciasto na makaron i wypieki deserowe, a wymieszana z mąką typu 2 stworzy cudowne chleby i ciasta na pizzę.
| Marki: | Sapore di Sole |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Pochodzenie: | Włochy |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
| Producent: | Effegi Srl, Via leopoldo di toscana 1/A, 1/B, 52048 , Alberoro, Włochy, www.effegifood.com |
Składniki
100 % mąka z pszenicy miękkiej typ 1[1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1428 / 341 kj / kcal |
| tłuszcz | 1,3 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
| węglowodany | 67 g |
| w tym cukier | 1,9 g |
| substancje balastowe | 6,4 g |
| białko | 12 g |
| sól | 0,00 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1
1 recenzja klienta w innym języku
| 5 gwiazdek | | 4 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
4 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.