Sapore di Sole Bio makaron Gigli Cappelli & Monococco z pełnoziarnistej semoliny z pszenicy durum
Nie zawiera jajek
18,99 zł
(47,48 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wyprodukowano w Toskanii
- Z pszenicy durum i orkiszu
- Bardzo krótki czas gotowania
Nr art.: EF-592105, Zawartość: 400 g, EAN: 8052286873856
Opis
Twardy pszenny makaron semolinowy bez jajek. Delikatnie wytwarzany w Toskanii z pszenicy durum i orkiszu jednoliściennego.
Czas gotowania: 4 - 5 minut
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Metainfo: | Makarony i produkty mączne |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
zawartość energetyczna | 1503 / 359 kj / kcal |
tłuszcz | 2,5 g |
w tym tłuszcze nasycone | 0,6 g |
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g |
w tym Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukier | 2,9 g |
białko | 12 g |
błonnik | 4,3 g |
sól | 0,32 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio makaron Gigli Cappelli & Monococco z pełnoziarnistej semoliny z pszenicy durum
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio makaron Gigli Cappelli & Monococco z pełnoziarnistej semoliny z pszenicy durum", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 9.700 art.