STAUD‘S Oma Staud konfitura z czarnej porzeczki, 225 g

Według tradycyjnej receptury

13,32 zł 14,99 zł -11%

(59,20 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy )

Zawartość: 225 g

Jeszcze 6 sztuk dostępnych w magazynie

Dostawa do środa, 17 września, jeśli zamówienie zostanie złożone do niedziela do 23:59 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Idealna jako pasta do smarowania
  • Również do pieczenia
  • Subtelna, kwaśna nuta

Nr art.: STD-240072, EAN: 9008400309472

Kupowane często z STAUD‘S Oma Staud konfitura z owoców leśnych, 225 g

STAUD‘S Oma Staud konfitura z czarnej porzeczki, 225 g 13,32 zł (59,20 zł / kg)
STAUD‘S Oma Staud konfitura z owoców leśnych, 225 g 13,32 zł (59,20 zł / kg)
Cena całkowita: 26,64 zł
Opis

Konfitura z czarnej porzeczki od Babci Staud (Oma Staud) jest przygotowywana według tradycyjnej receptury i osłodzi poranek przy śniadaniu jako owocowa pasta z subtelną kwaśną nutą. Produkt jest również idealny jako nadzienie do ciast lub innych pysznych wypieków.

Marki: STAUD‘S
Skład owoców: jagody
Pochodzenie: Austria
Uwaga dotycząca przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce
Składniki

czarna porzeczka, cukier, koncentrat soku z cytryny, pektyna[1]

  1. środek żelujący

Wyprodukowano z 50 g owoców na 100.

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania 984 / 235 kj / kcal
tłuszcz 0 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g
węglowodany 55 g
  w tym cukier 55 g
białko 0,8 g
sól 0 g

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla STAUD‘S Oma Staud konfitura z czarnej porzeczki

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.