Tartuflanghe Tagliolini z jajkiem

Typowy włoski makaron

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Taglionlini od TartufLanghe są wytwarzane z włoskiej semoliny z pszenicy durum i jajek według tradycyjnej receptury. Ciasto przeciska się przez specjalne płyty z brązu, kroi nożem i ręcznie zawija na cienki makaron wstążkowy. Proces brązowania nadaje makaronowi szorstką, porowatą powierzchnię, która później lepiej wchłania sos.

Tagliolini są idealnym towarzyszem produktów truflowych firmy TartufLanghe, np. do kremu borowikowo-truflowego, masła z białą truflą lub sosu borowikowo-truflowego.

Wskazówka: makaron smakuje wyśmienicie również wtedy, gdy jest po prostu usmażony na patelni z kawałkiem masła i podawany ze startym Parmigiano Reggiano.

Marki: Tartuflanghe
Pochodzenie: Włochy

Recenzje naszych klientów

1 ocena klienta po polski dla Tartuflanghe Tagliolini z jajkiem

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena
1 Opinie o produkcie, język: polski

Klienci, którzy nabyli "Tagliolini z jajkiem", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder