Makaron z semoliny z pszenicy durum do gotowania
-
Pasta Mancini Spaghetti, 500 g
- Wyjątkowa jakość
- Przyjemność z sosem lub bez
- Najlepsze odmiany pszenicy, delikatne przetwarzanie
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, makaron wstążkowy jajeczny gniazda (250 g)
- Klasyczny kształt makaronu
- Wąski, zwinięty makaron
- Wiele zastosowań
-
Barilla Spaghettini Nr 3, 500 g
- Delikatny i aromatyczny
- Do delikatnych sosów i potraw
- Gotowy w 3 do 5 minut
-
Recheis Makaron low carb Spaghetti, 300 g
- Źródło białek i błonnika
- 30% mniej węglowodanów
- Wegański i ekologiczny
-
-
Sapore di Sole Bio Pici makaron z semoliny z pszenicy durum, 500 g
- Aromatyczny i bez jajka
- Toskańska sztuka rzemieślnicza
- Nie rozgotowuje się i syci
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Świetny smak
- Idealny do pożywnych sosów
-
Recheis Makaron low carb świderki, Opakowanie papierowe - 300 g
- 30% mniej węglowodanów
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Ekologiczne opakowanie
-
Barilla Collezione Tagliatelle, bez jajka, 500 g
- Aromatyczne i pyszne
- Idealny jako danie główne lub dodatek
- Receptura bez jajka
-
Recheis Makaron Low Carb Makkaroni, 300 g
- Białka roślinne z roślin strączkowych
- Smakuje jak klasyczny makaron
- Czysto roślinna receptura
-
Recheis Makaron low carb cavatappi, Opakowanie papierowe - 300 g
- 30% mniej węglowodanów
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Ekologiczne opakowanie
-
Barilla Penne Rigate, 500 g
- Duży, wyżłobiony i aromatyczny
- Kremowe sosy i dania z piekarnika
- Z semoliną z pszenicy durum bez jajka
-
Rustichella d'Abruzzo Orzo, 500 g
- Idealny jako dodatek
- Z semoliny z pszenicy durum
- Również do zapiekanek i sałatek
-
Rapunzel Organiczny makaron Spaghetti Semola, no.5, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Ostrożnie suszony
- Z produkcji ekologicznej
-
Recheis Włoski makaron premium żółty lasagne, 250 g
- Semolina z pszenicy durum i jajka
- Szybkie, kreatywne dania
- Długi okres trwałości
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti, 500 g
- Szczególnie popularny makaron
- Z lekkimi, płynnymi sosami
- Z semoliny z pszenicy durum bez jajka
-
Artinpasta Fregola Tostata Bio, 500 g
- Prażona Fregola
- Idealne do potraw mięsnych
- Tłoczone przez formy z brązu
-
Rapunzel Bio makaron Farfalle Semola, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Delikatnie suszony
- Doskonały w smaku
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate, 500 g
- Powierzchnia falista
- Bardzo dobrze wchłania się sosy
- Wyprodukowany w procesie brązu
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, makaron wstążkowy jajeczny (250 g)
- Toskańska specjalność
- Szorstka, szeroka powierzchnia
- Popularne zastosowanie jako dodatek
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, naturalny (500 g)
- 6 cm długości
- Z semoliny z pszenicy durum
- Do pomysłowych dań z makaronem
-
Arche Naturküche Bio Udon makaron pszenny, 250 g
- Japoński specjał
- Tradycyjna produkcja
- Idealny do zup i dań jednogarnkowych
-
Artinpasta Makaronowe specjały z Sardynii
- Przysmaki z semoliny z pszenicy durum
- Do wszelkiego rodzaju kreatywnych przepisów
- Zestaw na krótki czas po obniżonej cenie
-
Greenomic Spaghetti - Klassik, 500 g
- Makaron z semoliny z pszenicy durum
- Bez jajka
- Produkowany przy użyciu matryc z brązu
Wszystkie ceny zawierają VAT