Alnatura Bio spaghetti z żółtej soczewicy

Odmiana wśród makaronów

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Spaghetti jest zawsze uwielbiane! Czasem jednak można spróbować czegoś nowego: ten makaron powstał w 100% z żółtej soczewicy, która dostarcza dużej ilości białka we włoskim stylu, ale bez glutenu i bez jajek! Ta wegańska alternatywa zachwyci świadomych odżywiania, dbających o figurę smakoszy, poza tym smakuje również dzieciom i dziadkom.

Przygotowanie: Spaghetti gotować w osolonej, gotującej się wodzie przez 7 minut. Czas gotowania nie może być dłuższy, gdyż makaron może się rozpaść.

Marki: Alnatura
Pochodzenie: Niemcy

ocen klientów po polski dla Alnatura Bio spaghetti z żółtej soczewicy

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio spaghetti z żółtej soczewicy", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder