Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 3 miesiące)
Przyjemność kawałek po kawałku
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Ser górski musi dojrzewać trzy miesiące, aby rozwinąć swój aromat. Pikantny smak zawiera intensywne przyprawy i lekko cierpkie nuty. Smakosze rozpoznają w zapachu herbatniki i maślankę.
Wskazówka: ser rozwija swój pełny aromat w temp. od 10 do 15°C - dlatego należy go wyjąć z lodówki na dwie godziny przed spożyciem.
Produkt nie zawiera laktozy i jest wytwarzany z mleka siennego (100%) w Tyrolu.
Marki: | Bergkäserei Zillertal |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 3 miesiące)
2 recenzje klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 2 | (66%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 1 | (33%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
3 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 2 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Ser górski w plasterkach (dojrzewa 3 miesiące)", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.450 art.