Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 3 miesiące)

Przyjemność kawałek po kawałku

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ser górski musi dojrzewać trzy miesiące, aby rozwinąć swój aromat. Pikantny smak zawiera intensywne przyprawy i lekko cierpkie nuty. Smakosze rozpoznają w zapachu herbatniki i maślankę.

Wskazówka: ser rozwija swój pełny aromat w temp. od 10 do 15°C - dlatego należy go wyjąć z lodówki na dwie godziny przed spożyciem.

Produkt nie zawiera laktozy i jest wytwarzany z mleka siennego (100%) w Tyrolu.

Marki: Bergkäserei Zillertal
Pochodzenie: Austria

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 3 miesiące)

2 recenzje klienta w innym języku

4,3 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
2 (66%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
1 (33%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

3 oceny

Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 2 recenzje w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Ser górski w plasterkach (dojrzewa 3 miesiące)", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder