BioKing Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio

Drobno krystalizowany cukier z soku kwiatowego

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Cukier kokosowy BioKing jest wytwarzany na Filipinach. Do produkcji cięty jest kwiatostan, sok z kwiatu jest filtrowany i zagęszczany na otwartym ogniu. Poprzez długie mieszanie tworzą się typowe kryształy cukru, które optymalnie rozpuszczają się w płynach.

Intensywny aromat karmelu i delikatna konsystencja sprawiają, że cukier jest wyjątkowy.

Podanie:
Konwencjonalny cukier można zastąpić 1:1.

Uwaga dla alergików:
Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, soi i sezamu ze względu na produkcję.

Marki: BioKing
Pochodzenie surowca: Filipiny

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla BioKing Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder