BioKing Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio
Drobno krystalizowany cukier z soku kwiatowego
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Cukier kokosowy BioKing jest wytwarzany na Filipinach. Do produkcji cięty jest kwiatostan, sok z kwiatu jest filtrowany i zagęszczany na otwartym ogniu. Poprzez długie mieszanie tworzą się typowe kryształy cukru, które optymalnie rozpuszczają się w płynach.
Intensywny aromat karmelu i delikatna konsystencja sprawiają, że cukier jest wyjątkowy.
Podanie:
Konwencjonalny cukier można zastąpić 1:1.
Uwaga dla alergików:
Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, soi i sezamu ze względu na produkcję.
Marki: | BioKing |
---|---|
Pochodzenie surowca: | Filipiny |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla BioKing Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.