BioKing KAMUT® zboże faraonów całe bio, 1.000 g
Starożytna egipska pszenica
27,99 zł
(27,99 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Kontrolowane wysokie standardy jakości
- Gwarantowana czystość odmiany
- Doskonałe właściwości piekarnicze
Nr art.: XAY-PL-101114, EAN: 9120013232197
Podobne produkty
Opis
KAMUT® jest zastrzeżonym znakiem towarowym, który gwarantuje określone i kontrolowane wysokie standardy jakości. Między innymi muszą być zagwarantowane takie kryteria, jak właściwa zawartość białka, selenu i tłuszczu, kontrolowana uprawa organiczna lub czystość odmiany. Ponadto ta specjalna pszenica może osiągnąć wysoką jakość tylko w określonym klimacie i na specjalnych glebach.
Dzięki doskonałym właściwościom do pieczenia zboże można stosować do wszystkich potraw, które zwykle zawierają pszenicę. Ponadto zboże nadaje potrawom i wypiekom delikatny maślany smak.
| Marki: | BioKing |
|---|---|
| Znak jakości: | Certyfikowany organiczny |
| Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
| Producent: | Philipp Loicht Organic Food GmbH, Achenfeldweg 8, 6250, Kundl, Austria, office@bioking.at |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1449 / 346 kj / kcal |
| tłuszcz | 2,4 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
| węglowodany | 61,7 g |
| w tym cukier | 9,4 g |
| substancje balastowe | 8,9 g |
| białko | 14,8 g |
| sól | 0,01 g |
Składniki
kamut[1]
- Z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Pasujące produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla BioKing KAMUT® zboże faraonów całe bio
1 recenzja klienta w innym języku
| 5 gwiazdek | | 3 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
3 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.