Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości

Do słodyczy, warzyw i sosów

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Do słodyczy, warzyw i sosów

Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.

Anyż w Ajurwedzie

Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.

Marki: Classic Ayurveda

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Organiczny anyż w całości", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder