Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości
Do słodyczy, warzyw i sosów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Zastosowanie: | Do dań z warzyw, Do słodkich potraw i deserów |
---|---|
Znak jakości: | Znak BIO |
Właściwość: | Suszone |
Bez: | Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty |
Metainfo: | Pojedyncze przyprawy |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Organiczny anyż w całości", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 9.700 art.