ConFusion Tamari Shoyu "Nagara" - sos sojowy Tamari dojrzewający przez 2 lata, 500 ml
Tradycja łączy się z głębią: czyste tamari z Gifu
173,00 zł
(346,00 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Dojrzewa przez 2 lata w drewnianych beczkach Kioke
- Wyprodukowany bez pszenicy (bezglutenowy)
- Intensywny, czysty smak umami
Nr art.: COF-F1220, EAN: 45822259910401
Opis
To wyjątkowe tamari shoyu dojrzewa bez dodatku pszenicy w drewnianych beczkach, które mają ponad 100 lat. Dwa lata dojrzewania nadają mu intensywny, głęboki smak z silną nutą umami. Idealny do czerwonych ryb, mięsa, tofu lub sera.
Marki: | ConFusion |
---|---|
Forma diety: | Bez glutenu |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Właściwości: | bezglutenowy, nie zawiera pszenicy |
Składniki
woda, soja, sól
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 ml |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 281 / 67 kj / kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
węglowodany | 9,9 g |
w tym cukier | 9,85 g |
białko | 6,9 g |
sól | 18,5 g |
Polecamy
Podobne produkty:
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ConFusion Tamari Shoyu "Nagara" - sos sojowy Tamari dojrzewający przez 2 lata
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.750 art.