ConFusion - kuchnia azjatycka
ConFusion: 1 - 30 z 52 artykułów
-
ConFusion Koreańskie BBQ, 50 g
- Idealne do skrzydełek z kurczaka, żeberek i szarpanej wieprzowiny
- Mieszane i butelkowane ręcznie
- Bez dodatków
-
ConFusion Organiczna przyprawa chińska 5 smaków, 50 g
- Do pożywnych dań mięsnych
- Aromatyczna przyprawa
-
ConFusion Japońskie Yuzu w proszku - puszka, 40 g
- Czysty proszek yuzu
- Bez dodatków
- Idealny do rafinacji
-
ConFusion Bio Babi Guling - Bali BBQ, 50 g
- Doskonale komponuje się z wieprzowiną
- Mieszane i butelkowane w Austrii
- Bez soli i cukru
-
-
ConFusion Usukezuri Katsuobushi - cienkie płatki bonito, 100 g
- Delikatne płatki z umami
- Do bulionów i dodatków
- Proces japoński
-
ConFusion Hi Bi Kore Kojitsu - dojrzewający 18 miesięcy sos sojowy Koikuchi, 300 ml
- Ciemny Koikuchi Shoyu
- Wyprodukowano w Shiga, Japonia
- Złożony smak
-
ConFusion Yuki Shio - japońska sól śnieżna, puszka, 40 g
- Wyjątkowo drobne ziarno
- Idealna do sushi i innych potraw
- Napełniana w Austrii
-
ConFusion BIO Yuzu Kosho czerwona - pasta chili z yuzu, 40 g
- Owocowy i pikantny smak
- Wyprodukowano w Japonii
- Wszechstronne zastosowanie
-
ConFusion Usukuchi Shoyu - jasny sos sojowy, 500 ml
- Idealny do dashi i warzyw
- Fermentacja w drewnianej beczce
- Wyprodukowano w Japonii
-
ConFusion Organiczne wietnamskie curry w proszku, 50 g
- Nuty cynamonu i goździków
- Lekko ostre
-
ConFusion Gari Gari - sos umami z czarnym czosnkiem, 180 ml
- Czysta różnorodność smaków
- Wegański i bezglutenowy
- Wszechstronny jako dip i sos
-
ConFusion Syrop shiso do rozcieńczania, 720 ml
- Wszechstronny do kuchni i baru
- Proporcje mieszania od 1:3 do 1:4
- Tradycyjnie z liściem shiso
-
ConFusion Yamaroku Ponzu z Yuzu i Sudachi, 145 ml
- Uszlachetniony sokiem yuzu i sudachi
- Wyprodukowany z tradycyjnego sosu sojowego
- Do sushi, sałatek i tatara
-
-
ConFusion Yuzu Kosho zielona - pasta chili z yuzu, 40 g
- Organiczna jakość z Japonii
- Świeży i pikantny smak
- Do sushi, mięsa i warzyw
-
ConFusion Isegura Shoyu - dojrzały sos sojowy "Hibiki" z beczki drewnianej, 200 ml
- Gładki i jednocześnie pełny
- Tradycyjnie dojrzewa w kioke
- Idealny jako codzienny sos sojowy
-
ConFusion Atsukezuri Katsuobushi - grube płatki bonito, 100 g
- Pełny smak umami
- Do ramenu i bulionów
- Tradycyjna produkcja
-
ConFusion Yamaroku Kikitsuyu - 2 lata dojrzewające Tsuyu, 145 ml
- Dojrzewa w tradycyjnych drewnianych beczkach
- Dopełniony bonito i kombu
- Idealny do zup i dipów
-
ConFusion Organiczny biały pieprz, 60 g
- Całe ziarna
- Ostrzejszy niż czarny pieprz
- Najlepiej świeżo zmielony
-
ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata, 145 ml
- Podwójna fermentacja (Saishikomi)
- Dojrzewający w drewnianych beczkach przez 4 lata
- Szczególnie gęsty smak
-
ConFusion Itokezuri Katsuobushi - bardzo drobne płatki bonito, 20 g
- Bardzo delikatna konsystencja
- Tradycyjna produkcja we Francji
- Idealne jako posypka
-
ConFusion Tamari Shoyu "Nagara" - sos sojowy Tamari dojrzewający przez 2 lata, 500 ml
- Dojrzewa przez 2 lata w drewnianych beczkach Kioke
- Wyprodukowany bez pszenicy (bezglutenowy)
- Intensywny, czysty smak umami
-
ConFusion Organiczne indyjskie Garam Masala, 50 g
- Mieszanka indyjska
- Delikatnie słodko-ostra
-
ConFusion Shiro Tamari - biały sos tamari bez soi, 300 ml
- Nie zawiera soi
- Bursztynowy kolor i łagodny smak
- Odpowiedni do jasnych sosów
-
ConFusion Organiczne złote mleko, 60 g
- Superfood do picia
- Smak słodko-pikantny
-
ConFusion Organiczne curry w proszku Madras, 50 g
- Słodko-ostre
- Uniwersalne zastosowanie
-
ConFusion Organiczny pieprz długi czarny, 50 g
- Bardzo aromatyczny
- Ostry
-
ConFusion Organiczne tajskie curry w proszku, 50 g
- Uniwersalne zastosowanie
- Nie może zabraknąć w żadnej kuchni
-
ConFusion Organiczne curry w proszku Bombay, 50 g
- Wędzony aromat
- Średnio ostre
Kiedy szef kuchni Clemens Drdla, założyciel ConFusion, studiował „Professional Thai Cuisine” w słynnym Le Cordon Bleu w Bangkoku, jeden z jego nauczycieli zwykł mawiać: „Fusion is ok, but not confusion”. Tak powstała nazwa ConFusion.
ConFusion wierzy, że każdy może gotować kreatywne i autentyczne dania kuchni azjatyckiej! To wymaga 3 rzeczy. Po pierwsze, aby poznać zasady, potrzebujesz entuzjazmu i odrobiny cierpliwości. Potem odwaga do łamania zasad. I od samego początku potrzebujesz odpowiednich narzędzi - autentycznych składników! Ryż, makarony, przyprawy i sosy, które wydobywają oryginalny smak potraw i razem tworzą ucztę dla zmysłów.
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.500 art.