ConFusion - kuchnia azjatycka
ConFusion: 1 - 30 z 52 artykułów
-
ConFusion Zielona tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostra
- Bez dodatków
- Można łączyć na wiele sposobów
-
-
ConFusion Koreańskie BBQ, 50 g
- Idealne do skrzydełek z kurczaka, żeberek i szarpanej wieprzowiny
- Mieszane i butelkowane ręcznie
- Bez dodatków
-
-
ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata, 145 ml
- Podwójna fermentacja (Saishikomi)
- Dojrzewający w drewnianych beczkach przez 4 lata
- Szczególnie gęsty smak
-
ConFusion Organiczna przyprawa chińska 5 smaków, 50 g
- Do pożywnych dań mięsnych
- Aromatyczna przyprawa
-
ConFusion Japońskie Yuzu w proszku - puszka, 40 g
- Czysty proszek yuzu
- Bez dodatków
- Idealny do rafinacji
-
ConFusion Bio Babi Guling - Bali BBQ, 50 g
- Doskonale komponuje się z wieprzowiną
- Mieszane i butelkowane w Austrii
- Bez soli i cukru
-
ConFusion Hon Wasabi - pasta wasabi z prawdziwego wasabi, 42 g
- 45% prawdziwego wasabi
- Bez chrzanu
- Gotowy do natychmiastowego użycia
-
ConFusion Usukezuri Katsuobushi - cienkie płatki bonito, 100 g
- Delikatne płatki z umami
- Do bulionów i dodatków
- Proces japoński
-
-
ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy, 300 ml
- Czas dojrzewania od 14 do 18 miesięcy
- Piękne pudełko upominkowe
- Wyprodukowano w Japonii
-
ConFusion Gari Gari - sos umami z czarnym czosnkiem, 180 ml
- Czysta różnorodność smaków
- Wegański i bezglutenowy
- Wszechstronny jako dip i sos
-
-
-
ConFusion Czerwona tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostre po ostre
- Bez dodatków
- Może być używana na wiele sposobów
-
ConFusion Żółta tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostra po ostra
- Bez dodatków
- Uniwersalne zastosowanie
-
ConFusion Przyprawa Kimchi, 70 g
- Smak słodko-kwaśny
- Przyjemny, ostry smak
-
ConFusion Shichimi Togarashi - puszka, 60 g
- Bez dodatków
- Tradycyjna receptura
- Dobrze komponuje się z mięsem i warzywami
-
ConFusion Syrop shiso do rozcieńczania, 720 ml
- Wszechstronny do kuchni i baru
- Proporcje mieszania od 1:3 do 1:4
- Tradycyjnie z liściem shiso
-
ConFusion Yuki Shio - japońska sól śnieżna, puszka, 40 g
- Wyjątkowo drobne ziarno
- Idealna do sushi i innych potraw
- Napełniana w Austrii
-
ConFusion Organiczny biały pieprz, 60 g
- Całe ziarna
- Ostrzejszy niż czarny pieprz
- Najlepiej świeżo zmielony
-
ConFusion Usukuchi Shoyu - jasny sos sojowy, 500 ml
- Idealny do dashi i warzyw
- Fermentacja w drewnianej beczce
- Wyprodukowano w Japonii
-
ConFusion Organiczne wietnamskie curry w proszku, 50 g
- Nuty cynamonu i goździków
- Lekko ostre
-
ConFusion Yuzu Kosho zielona - pasta chili z yuzu, 50 g
- Z prawdziwego yuzu
- Pikantna i owocowa
- Idealna do mięs i ryb
-
ConFusion Isegura Shoyu - dojrzały sos sojowy "Hibiki" z beczki drewnianej, 200 ml
- Gładki i jednocześnie pełny
- Tradycyjnie dojrzewa w kioke
- Idealny jako codzienny sos sojowy
-
ConFusion Shiro Tamari - biały sos tamari bez soi, 300 ml
- Nie zawiera soi
- Bursztynowy kolor i łagodny smak
- Odpowiedni do jasnych sosów
-
ConFusion Organiczne złote mleko, 60 g
- Superfood do picia
- Smak słodko-pikantny
-
ConFusion Organiczne indyjskie Garam Masala, 50 g
- Mieszanka indyjska
- Delikatnie słodko-ostra
-
ConFusion Yuzu Fleur de Sel - puszka, 80 g
- Łagodna i chrupiąca
- Doprawiona yuzu
- Bez dodatków
Kiedy szef kuchni Clemens Drdla, założyciel ConFusion, studiował „Professional Thai Cuisine” w słynnym Le Cordon Bleu w Bangkoku, jeden z jego nauczycieli zwykł mawiać: „Fusion is ok, but not confusion”. Tak powstała nazwa ConFusion.
ConFusion wierzy, że każdy może gotować kreatywne i autentyczne dania kuchni azjatyckiej! To wymaga 3 rzeczy. Po pierwsze, aby poznać zasady, potrzebujesz entuzjazmu i odrobiny cierpliwości. Potem odwaga do łamania zasad. I od samego początku potrzebujesz odpowiednich narzędzi - autentycznych składników! Ryż, makarony, przyprawy i sosy, które wydobywają oryginalny smak potraw i razem tworzą ucztę dla zmysłów.
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.