ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata, 500 ml
Podwójnie fermentowany, dojrzewający przez cztery lata
173,00 zł
(346,00 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Podwójna fermentacja (Saishikomi)
- Dojrzewający w drewnianych beczkach przez 4 lata
- Szczególnie gęsty smak
Nr art.: COF-F1004, EAN: 4535751000017
Opis
"Tsurubishio" należy do najwyższej klasy sosów sojowych. Podobnie jak Saishikomi, poddawany jest podwójnej fermentacji i dojrzewa przez cztery lata w drewnianych beczkach kioke. Rezultat: wyjątkowo gęsty smak o niezwykłej głębi.
Marki: | ConFusion |
---|---|
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Importer jako osoba odpowiedzialna w UE: | ConFusion - Asiatisch kochen, Wilhelm-Exner-Gasse 13, 1090, Wien, Austria, info@confusion-kochen.at, www.confusion-kochen.at |
Składniki
woda, soja, sól, pszenica
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 ml |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 632 / 151 kj / kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
węglowodany | 16,1 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 16,1 g |
sól | 7,3 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.