ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy, 300 ml

Dojrzewa w drewnianych beczkach Kioke

Nowość w sklepie!

110,00 zł

(366,67 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 300 ml

Produkt dostępny od 18 sierpnia

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Dostawa do wtorek, 19 sierpnia

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Czas dojrzewania od 14 do 18 miesięcy
  • Piękne pudełko upominkowe
  • Wyprodukowano w Japonii

Nr art.: COF-F1253, EAN: 4930962212127

Opis

Yui to klasyczny, certyfikowany organiczny sos sojowy koikuchi z Japonii. Jest on fermentowany przez 14 do 18 miesięcy w tradycyjnych drewnianych beczkach (kioke) i dostarczany w eleganckim pudełku prezentowym. Na każdej butelce widnieje numer beczki, w której dojrzewał - to naprawdę wyjątkowy produkt dla koneserów.

Marki: ConFusion
Znak jakości: Znak ekologiczny UE / spoza UE
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła
Składniki

woda, soja[1], pszenica[1], sól

  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 ml
Zawartość energetyczna / spalania 318 / 76 kj / kcal
tłuszcz 0 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g
węglowodany 7,9 g
  w tym cukier 0 g
białko 7,7 g
sól 14,5 g

Polecamy

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy