ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy, 300 ml
Dojrzewa w drewnianych beczkach Kioke
110,00 zł
(366,67 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Czas dojrzewania od 14 do 18 miesięcy
- Piękne pudełko upominkowe
- Wyprodukowano w Japonii
Nr art.: COF-F1253, EAN: 4930962212127
Opis
Yui to klasyczny, certyfikowany organiczny sos sojowy koikuchi z Japonii. Jest on fermentowany przez 14 do 18 miesięcy w tradycyjnych drewnianych beczkach (kioke) i dostarczany w eleganckim pudełku prezentowym. Na każdej butelce widnieje numer beczki, w której dojrzewał - to naprawdę wyjątkowy produkt dla koneserów.
Marki: | ConFusion |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 ml |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 318 / 76 kj / kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
węglowodany | 7,9 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 7,7 g |
sól | 14,5 g |
Polecamy
Podobne produkty:
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.750 art.