ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy, 300 ml
Dojrzewa w drewnianych beczkach Kioke
110,00 zł
(366,67 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Czas dojrzewania od 14 do 18 miesięcy
- Piękne pudełko upominkowe
- Wyprodukowano w Japonii
Nr art.: COF-F1253, EAN: 4930962212127
Opis
Yui to klasyczny, certyfikowany organiczny sos sojowy koikuchi z Japonii. Jest on fermentowany przez 14 do 18 miesięcy w tradycyjnych drewnianych beczkach (kioke) i dostarczany w eleganckim pudełku prezentowym. Na każdej butelce widnieje numer beczki, w której dojrzewał - to naprawdę wyjątkowy produkt dla koneserów.
| Marki: | ConFusion |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Producent: | Adachi Jozo Co., Ltd, 112 Nishiwaki, 0, Kami-ku, Taka-cho, Taka-gun, Hyogo, Japonia, webshop@adachi-jozo.jp, adachi-jozo.co.jp |
| Importer jako osoba odpowiedzialna w UE: | ConFusion - Asiatisch kochen, Wilhelm-Exner-Gasse 13, 1090, Wien, Austria, info@confusion-kochen.at, www.confusion-kochen.at |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 ml |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 318 / 76 kj / kcal |
| tłuszcz | 0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
| węglowodany | 7,9 g |
| w tym cukier | 0 g |
| białko | 7,7 g |
| sól | 14,5 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.