Domaines Kilger Pieczony pasztet z mielonego mięsa i wątróbki z żubra

Delikatne mięso - pikantny smak

Nowość w sklepie!

  • Dostępne w 3 różnych smakach
  • Porcja (dwa plastry ok. 200 g)
  • Żubr z własnej hodowli
  • 18,19 zł (9,10 zł / 100 g)

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

Jeszcze 3 sztuki w magazynie

Przewidywany termin dostawy: piątek, 17 lipca
Zamów do dnia: poniedziałek, do godz. 12:30.

Aby zagwarantować maksymalną świeżość i wysoką jakość produkt ten do końca września wysyłany jest w izotermicznym opakowaniu. Dodatkowy koszt opakowania izotermicznego wynosi 21,92 zł.

Na moją listę życzeń

Nr art.: DOK-009-Natur, Zawartość: 200 g

EAN: n/a

  • Dostępne w 3 różnych smakach
  • Porcja (dwa plastry ok. 200 g)
  • Żubr z własnej hodowli

Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Bezpłatna dostawa do Polska od 170,00 zł *
  • Najbliższy możliwy termin dostawy DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Zamów do poniedziałek 12:30 i otrzymaj paczkę w ciągu 2 - 5 dni roboczych (DPD, tylko na produkty dostępne)
  • Darmowy zwrot
  • Za pobraniem, Przedpłata
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Ten pieczony pasztet jest wytwarzany z najlepszego mięsa żubra (z naszej własnej hodowli) i wieprzowiny. Pasztet nie zawiera wzmacniaczy smaku i przeciwutleniaczy. Jest dostępny w trzech różnych smakach:

  • naturalny
  • z pestkami dyni
  • z chili

Żubry od Domaines Kilger to nie tylko imponujący widok, ich szlachetne mięso ma charakterystyczny świeży korzenny smak. Mięso z żubra jest szczególnie chude, bogate w białko i ważne minerały. Żubr żyje w gospodarstwie o powierzchni 27 km2 w Transylwanii.

Wieprzowina pochodzi od certyfikowanych firm. Świnie odmiany „Steirerglück” muszą się rodzić, wychować, być ubite i przetworzone w Styrii / Austrii.

Warunki przechowywania: Spożywać szybko po otwarciu!

Znak jakości: Niemodyfikowane genetycznie
Pochodzenie: Austria
Ślady: C - jaja, D - ryby, L - seler, M - gorczycy, P - łubin
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki
Metainfo: Wyroby mięsne i wędliniarskie

Składniki

  • 38% mięso żubra
  • 37% wieprzowina
  • 15% boczek
  • 10% policzki wieprzowe
  • woda
  • przyprawy
  • sól azotowa do peklowania
    • sól kuchenna
    • azotyn sodu
  • brandy
  • Surowy cukier trzcinowy
  • fosforan

Pytania i odpowiedzi użytkowników Pieczony pasztet z mielonego mięsa i wątróbki z żubra

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Oceń produkt