Domaines Kilger Salami z żubra
Wyprodukowano w Austrii / Eibiswald
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Salami Domaines Kilger są wędzone na zimno w temperaturach poniżej 20°C, a następnie suszone na powietrzu. Następnie dojrzewają przez ok. 8 tygodni.
Żubry to nie tylko imponujący widok, ich szlachetne ciało ma charakterystyczny świeży, korzenny smak. Mięso żubra jest szczególnie chude, bogate w białko i ważne minerały. Mięso pochodzi z żubra z naszej własnej hodowli, gdzie żyją na gospodarstwie o powierzchni 27 kilometrów kwadratowych w Transylwanii. Wiek uboju: ok. 2 lata.
Świnie pochodzą z certyfikowanych zakładów. Świnie marki „Steirerglück” muszą się rodzić, wychować, być ubite i przetworzone w Styrii / Austrii.
Informacje:
- Okres ważności: 90 dni
- Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, zużyć szybko po otwarciu
- Osłonka kiełbasy nie jest jadalna!
Marki: | Domaines Kilger |
---|---|
Znak jakości: | bez GMO, Gutes vom Bauernhof |
Pochodzenie: | Austria |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Domaines Kilger Salami z żubra
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Klienci, którzy nabyli "Salami z żubra", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.400 art.