Domaines Kilger Salami z żubra

Wyprodukowano w Austrii / Eibiswald

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Salami Domaines Kilger są wędzone na zimno w temperaturach poniżej 20°C, a następnie suszone na powietrzu. Następnie dojrzewają przez ok. 8 tygodni.

Żubry to nie tylko imponujący widok, ich szlachetne ciało ma charakterystyczny świeży, korzenny smak. Mięso żubra jest szczególnie chude, bogate w białko i ważne minerały. Mięso pochodzi z żubra z naszej własnej hodowli, gdzie żyją na gospodarstwie o powierzchni 27 kilometrów kwadratowych w Transylwanii. Wiek uboju: ok. 2 lata.

Świnie pochodzą z certyfikowanych zakładów. Świnie marki „Steirerglück” muszą się rodzić, wychować, być ubite i przetworzone w Styrii / Austrii.

Informacje:

  • Okres ważności: 90 dni
  • Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, zużyć szybko po otwarciu
  • Osłonka kiełbasy nie jest jadalna!
Marki: Domaines Kilger
Znak jakości: bez GMO, Gutes vom Bauernhof
Pochodzenie: Austria

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Domaines Kilger Salami z żubra

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Klienci, którzy nabyli "Salami z żubra", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder