Dr. Oetker Dodatek do kremów serowych i jogurtowych, 175 g

Tak przygotujesz pyszne ciasto w mgnieniu oka

16,99 zł

(97,09 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 175 g

Dostawa do piątek, 10 maja

Dostępne po 8 maja

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 229,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Do kremów twarogowych i jogurtowych
  • Bez gotowania
  • Pewność sukcesu

Nr art.: KAS-247636, Zawartość: 175 g, EAN: 9008200011308

Opis

Dzięki temu dodatkowi od Dr. Oetker, ciasta z twarogiem lub kremem jogurtowym są przygotowywane w mgnieniu oka. Do przygotowania nie jest wymagane podgrzewanie ani gotowanie.

Zalecane zastosowanie kremu twarogowego:

  1. Wlej 375 ml zimnego mleka do miski. Dodaj śmietanę w proszku i ubijaj mikserem ręcznym (ubijaczką) na najwyższych obrotach przez około 3 minuty.
  2. Wmieszaj krem w 500 g twarogu w 4 porcjach.

Zalecane zastosowanie kremu jogurtowego:

  1. Wlej 250 ml zimnego mleka do miski. Dodaj śmietanę w proszku i ubijaj mikserem ręcznym (ubijaczką) na najwyższych obrotach przez ok. 3 minuty.
  2. Dodaj 500 g jogurtu i mieszaj przez około 1 minutę do uzyskania gładkiej konsystencji.

Wskazówki:

  • Rozsmaruj gotowy krem na spodzie ciasta i schładzaj przez około 2 godziny. Następnie za pomocą noża zdejmij ciasto z krawędzi formy.
  • Dla większej słodyczy można dodać do kremu 1 płaską łyżkę cukru pudru.
  • Krem smakuje szczególnie dobrze w połączeniu ze świeżymi owocami.
  • Do zrobienia kremu jogurtowego można użyć jogurtu naturalnego lub jogurtu owocowego.
Marki: Dr. Oetker
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej, Przechowywać w suchym miejscu
Składniki
  • cukier
  • żelatyna
  • syrop glukozowy
  • olej palmowy
  • emulgator
    • mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (471e)
  • skrobia modyfikowana
  • białko mleka
  • środek zakwaszający
    • kwas cytrynowy
  • aromat cytrynowy [1]
  1. Naturalny aromat
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna528 / 126 kj / kcal
tłuszcz2,6 g
  w tym tłuszcze nasycone2,2 g
węglowodany17 g
  w tym cukier15 g
białko8,7 g
sól0,13 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Dr. Oetker Dodatek do kremów serowych i jogurtowych

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Dodatek do kremów serowych i jogurtowych", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder