Galup Giangalup

Z orzechami laskowymi z Piemontu IGP (COG)

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Giangalup to połączenie dwóch, szczególnych specjalności z Włoch: klasycznego Penettone z luźnego ciasta na zaczynie, które według tradycyjnego przepisu potrzebuje 40 godzin, aby urosnąć. Dopiero po tym czasie można zrobić z niego pyszny wypiek świąteczny. Giangalup przypomina swoim wyjątkowym kształtem i nadzieniem przepyszne praliny (Gianduiotti) z nugatu, z orzechów laskowych. Ciasto to jest nadziewane kremem nugatowym z orzechów laskowych, oblane gorzką czekoladą i posypane krokantem z prawdziwych orzechów laskowych z Piemontu - całość zachwyci fanów włoskich specjałów.

Marki: Galup
Pochodzenie: Włochy

ocen klientów po polski dla Giangalup

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Giangalup", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder