Galup Giangalup
Z orzechami laskowymi z Piemontu IGP (COG)
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Giangalup to połączenie dwóch, szczególnych specjalności z Włoch: klasycznego Penettone z luźnego ciasta na zaczynie, które według tradycyjnego przepisu potrzebuje 40 godzin, aby urosnąć. Dopiero po tym czasie można zrobić z niego pyszny wypiek świąteczny. Giangalup przypomina swoim wyjątkowym kształtem i nadzieniem przepyszne praliny (Gianduiotti) z nugatu, z orzechów laskowych. Ciasto to jest nadziewane kremem nugatowym z orzechów laskowych, oblane gorzką czekoladą i posypane krokantem z prawdziwych orzechów laskowych z Piemontu - całość zachwyci fanów włoskich specjałów.
Marki: | Galup |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
ocen klientów po polski dla Giangalup
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Giangalup", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.450 art.