Galup Opiekane kawałki Panettone i Pandoro
Ciasto w innym wydaniu
- Włoskie, bożonarodzeniowe ciasto
- Pieczone w piekarniku
Podobne produkty:
Opis
We Włoszech są dwa tradycyjne ciasta bożonarodzeniowe:
- Panettone: ciasto drożdżowe, klasyczne z rodzynkami i kandyzowanymi owocami cytrusowymi oraz
- Pandoro: złocistożółty placek drożdżowy bez owoców
Dla „Tostatelle” piecze się kawałki tych ciast w piekarniku. Możesz je jeść jak ciastka lub biscotti lub zjeść na śniadanie.
Informacje dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu w temperaturze maks. 18° do 20°C.
Smak: | Słodki |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Ślady: | H - orzechy |
Metainfo: | Smakołyki i przekąski |
W naszym magazynie:
Piccantino Polska poleca:
Moje korzyści w Piccantino Polska
-
Bezpłatna dostawa do Polska od 170,00 zł *
-
Dostawa w ciągu 2 - 5 dni.
-
Darmowy zwrot
-
Płać bezpiecznie z szyfrowaniem SSL