Gölles Manufaktur Ocet jabłkowy balsamiczny

Ekskluzywny

Topseller

  • łagodna fermentacja
  • bardzo skomplikowane dojrzewanie
  • w 100% z w pełni dojrzałych owoców
  • 82,00 zł (32,80 zł / 100 ml)

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

W magazynie

Przewidywany termin dostawy: poniedziałek, 09 listopada
Zamów do dnia: poniedziałek, do godz. 12:30.

Na moją listę życzeń

Nr art.: 002560, Zawartość: 250 ml

EAN: 9007203002566

  • łagodna fermentacja
  • bardzo skomplikowane dojrzewanie
  • w 100% z w pełni dojrzałych owoców
250 ml: 82,00 zł (32,80 zł / 100 ml)
Rozpylacz 125 ml: 64,31 zł (51,45 zł / 100 ml)

Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Bezpłatna dostawa do Polska od 170,00 zł *
  • Najbliższy możliwy termin dostawy DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Po wysłaniu otrzymasz paczkę w ciągu 2 - 5 dni roboczych (DPD, tylko na dostępne produkty)
  • Darmowy zwrot
  • Za pobraniem
  • Przedpłata
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Ekskluzywne octy
Octy balsamiczne są w domu Gölles produkowane według starej , tradycyjnej receptury, ale w odniesieniu do najwyższych wymagań naszych czasów. Dla octów balsamicznych typowa słodycz pochodzi tylko z owoców i nigdy nie jest dodawana. Jego wspaniała siła zapachu i równowaga powstaje poprzez długie dojrzewanie w małych beczkach dębowych, gdzie poprzez wyparowywanie wody dochodzi do zagęszczenia delikatnego przeżycia smakowego.

Siła zapachu starych, styryjskich jabłek , które bardzo ostrożnie fermentują i są poddane skomplikowanemu procesowi dojrzewania według "Gölles metody" sprawiają, że te octy są niepowtarzalne w ich gatunku. W 100% z w pełni dojrzałych owoców przebywają przez 8 lat !! w beczkach dębowych i rozwijają ich charakterystyczną , balsamiczną płynność i harmoniczną gęstość smaku , odpowiadające najwyższym wymaganiom kulinarnym.

Pomysł gotowania:
Wątróbka kurczaka z rabarbarem

Wątróbki drobiowe delikatnie podsmażyć,, dodać aldente rabarbar pokrojony na plasterki i pokropić octem balsamicznym.

Pochodzenie: Europa, Austria
Zawartość oleju: 250 ml, Rozpylacz
Metainfo: Ocet balsamiczny

Składniki

  • ocet balsamiczny

Akcesoria

Pytania i odpowiedzi użytkowników Gölles Manufaktur Ocet jabłkowy balsamiczny

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Oceń produkt

4,9 z 5 gwiazdek
13 (92%)
1 (7%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

14 ocen

Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 11 recenzje w innym języku.