Govinda Kulki energetyczne, 120 g
Najlepsze suszone owoce i prażone orzechy laskowe
19,62 zł 21,99 zł -11%
(163,50 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23%
-
Govinda
Daktyle kokos bio
Delikatne daktyle z wiórkami kokosowymi
19,62 zł 21,99 zł(163,50 zł / kg) -
Govinda
Kulki energetyczne
Najlepsze suszone owoce i prażone orzechy laskowe
19,62 zł 21,99 zł(163,50 zł / kg) -
Govinda
Magiczne migdały bio
Pyszne i zdrowe
16,47 zł 18,99 zł(137,25 zł / kg) -
Govinda
Kulki mango bio
Delektuj się bez wyrzutów sumienia
21,58 zł 23,99 zł(179,83 zł / kg) -
Właściwości i zalety
- Bez dodatku cukru
- Kontrolowane biologicznie
Nr art.: XAY-GOV-H792, EAN: 4038507003381
Opis
Nie zakazywać, ale robić lepiej to motto Govinda.
Słodycze świetnie smakują również bez cukru i sztucznych dodatków. Suszone owoce stanowią zatem doskonałą alternatywę dla tradycyjnych słodyczy.
Z najlepszych suszonych owoców i prażonych orzechów laskowych. Te smaczne źródło energii przygotowywane jest zgodnie z wytycznymi ajurwedy. bez dodatku cukru.
| Marki: | Govinda |
|---|---|
| Znak jakości: | Certyfikowany organiczny, Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański, Bez glutenu, Bez laktozy |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Właściwości: | bezglutenowy, nie zawiera laktozy, bez dodatku cukru |
| Producent: | Govinda Natur GmbH, Joseph-Monier-Straße 12, 67433, Neustadt an der Weinstraße, Niemcy, www.govinda-natur.de |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1319 / 315 kj / kcal |
| tłuszcz | 9 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g |
| węglowodany | 52 g |
| w tym cukier | 34 g |
| substancje balastowe | 11 g |
| białko | 4 g |
| sól | <0,1 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Govinda Kulki energetyczne
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.300 art.