Herbaria Czarny pieprz Kampot bio
Skarb z Kambodży
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Niezwykle aromatyczny pieprz z regionu Kampot w Kambodży, uprawiany między wiecznie zielonymi pierwotnymi lasami "Elephant Mountains" a szumiącymi falami. Pod względem smakowym wyróżnia się przyjemną ostrością i subtelną nutą mięty. Jego ciekawy charakter można poznać na soczystych owocach, tj. mango i ananas, kremowych deserach, chrupiących sałatkach i wykwintnych kreacjach ze świeżych warzyw.
Ciemne mięsa, pożywne dania i przepisy wegetariańskie zyskują dzięki pełnemu smakowi i lekko ziemistym aromatom wytwarzanym po podgrzaniu pieprzu. Świeże warzywa, zwłaszcza pomidory, podkreślają i uzupełniają jego eteryczną stronę.
Cecha szczególna: pieprz jest zbierany, gdy jest jeszcze zielony. Ziarna są suszone na słońcu i czernieją w wyniku naturalnej fermentacji. Puszka zawiera całe ziarna - idealne do moździerzy i młynów.
Marki: | Herbaria |
---|
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Herbaria Czarny pieprz Kampot bio
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Czarny pieprz Kampot bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 11.400 art.