KOTÁNYI Albumina

Do ciast i masy z pianą

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Albumina to suszone białko jaja kurzego. Ten produkt ma neutralny smak i zastępuje świeże białka jaja kurzego. Znajduje on zastosowanie przede wszystkim w produkcji wyrobów cukierniczych - rurki z kremem, masa kremowa.

Zastosowanie: Idealny do produkcji deserów - rurek z kremem i masy z pianą. 40g albuminy z 80g wody odpowiada 4 białkom jaja.

Przygotowanie masy z pianą: 40g albuminy i 80g wody. Mieszankę pozostawić na 7 godzin, następnie ubić i przygotować w tradycyjny sposób.

Marki: KOTÁNYI
Dodatkowe informacje

Składniki:
Kryształki albuminy (kandyzowane suszone białko jaja kurzego), pasteryzowane i suszone

ocen klientów po polski dla KOTÁNYI Albumina

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Albumina", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder