KOTÁNYI Albumina
Do ciast i masy z pianą
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Albumina to suszone białko jaja kurzego. Ten produkt ma neutralny smak i zastępuje świeże białka jaja kurzego. Znajduje on zastosowanie przede wszystkim w produkcji wyrobów cukierniczych - rurki z kremem, masa kremowa.
Zastosowanie: Idealny do produkcji deserów - rurek z kremem i masy z pianą. 40g albuminy z 80g wody odpowiada 4 białkom jaja.
Przygotowanie masy z pianą: 40g albuminy i 80g wody. Mieszankę pozostawić na 7 godzin, następnie ubić i przygotować w tradycyjny sposób.
Marki: | KOTÁNYI |
---|
Dodatkowe informacje
Składniki:
Kryształki albuminy (kandyzowane suszone białko jaja kurzego), pasteryzowane i suszone
Polecamy
ocen klientów po polski dla KOTÁNYI Albumina
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.650 art.