Opis
Albumina to suszone białko jaja kurzego. Ten produkt ma neutralny smak i zastępuje świeże białka jaja kurzego. Znajduje on zastosowanie przede wszystkim w produkcji wyrobów cukierniczych - rurki z kremem, masa kremowa.
Zastosowanie: Idealny do produkcji deserów - rurek z kremem i masy z pianą. 40g albuminy z 80g wody odpowiada 4 białkom jaja.
Przygotowanie masy z pianą: 40g albuminy i 80g wody. Mieszankę pozostawić na 7 godzin, następnie ubić i przygotować w tradycyjny sposób.
Zastosowanie: | Do pieczenia, Do słodkich potraw i deserów |
---|---|
Smak: | Neutralny |
Właściwość: | Mielone |
Składniki
Składniki:
Kryształki albuminy (kandyzowane suszone białko jaja kurzego), pasteryzowane i suszone
ocen klientów po polski dla KOTÁNYI Albumina
Nowe artykułu na blogu:
Piccantino Polska poleca:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 170,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 10.550 art.