Opis
Albumina to suszone białko jaja kurzego. Ten produkt ma neutralny smak i zastępuje świeże białka jaja kurzego. Znajduje on zastosowanie przede wszystkim w produkcji wyrobów cukierniczych - rurki z kremem, masa kremowa.
Zastosowanie: Idealny do produkcji deserów - rurek z kremem i masy z pianą. 40g albuminy z 80g wody odpowiada 4 białkom jaja.
Przygotowanie masy z pianą: 40g albuminy i 80g wody. Mieszankę pozostawić na 7 godzin, następnie ubić i przygotować w tradycyjny sposób.
Marki: | KOTÁNYI |
---|
Dodatkowe informacje
Składniki:
Kryształki albuminy (kandyzowane suszone białko jaja kurzego), pasteryzowane i suszone
ocen klientów po polski dla KOTÁNYI Albumina
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Albumina", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.