KOTÁNYI Proszek do pieczenia z kamieniem winnym
Do ciast z blachy, tortów i babki!
WyprzedanoZaprzestano produkcji artykułu.
Opis
Proszek do pieczenia z kamieniem winnym firmy KOTÀNYI idealny do wypieków wszelkiego rodzaju ciasta. Doskonała alternatywa dla zwykłego proszku do pieczenia. Służy jako środek spulchniający. Ten produkt można stosować również przy diecie ubogiej w fosforany.
Zastosowanie:
Dla wszystkich rodzajów ciasta, zwłaszcza ciast z blachy, tortów i babki.
Wskazówka firmy KOTÀNYI: 8g proszku z kamieniem winnym wystarcza na ok 250g mąki.
Zastosowanie: | Do pieczenia |
---|---|
Smak: | Neutralny |
Właściwość: | Mielone |
Składniki
Skład:
Środek spulchniający: winian potasu (56%) i węglan sodu, skrobia kukurydziana, środek zakwaszający: kwas cytrynowy
ocen klientów po polski dla KOTÁNYI Proszek do pieczenia z kamieniem winnym
Nowe artykułu na blogu:
Piccantino Polska poleca:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 170,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 10.550 art.