Nagl Freilandschwein Pasztet z wątróbki

Po prostu wspaniały na kawałku wiejskiego chleba

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ten pyszny pasztet z wątróbki z produkowany jest według starej tradycyjnej receptury tylko w małych ilościach, a także ręcznie. Wraz z kromką chleba, chrzanem i warzywami, ten dodatek jest wyjątkową ucztą.

Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu w temperaturze od + 2 ° C do + 6 ° C

O producencie

Mięso, mięsu nie równe.
Nasze świnki kochają naturę, w której mogą przeżyć swoje naturalne nawyki. Są one karmione wyłącznie paszą z własnego gospodarstwa (zboża, soja) i bez kukurydzy. Po krótkim transporcie do uboju mięso jest przetwarzane przez nas w firmie.

Szacunek Nagla dla trzody chlewnej
Nasze przesłanie brzmi: jakość żywności potrzebuje uznania. "Szacunek Nagla" jest wyrazem filozofii, która jest dobra dla natury, zwierzęcia, farmera i dla was, drodzy klienci. Zwracamy uwagę na holistyczne zrównoważone zarządzanie. Możesz więc ufać, że oferujemy Ci najlepsze produkty mięsne, których wartość charakteryzuje praca ręczna i doświadczenie z pokolenia na pokolenie. Warto docenić cudownie mięso, które jest przetwarzane ręcznie. Te pyszne produkty powinny wzbogacić posiłek w każdym domu!

Marki: Nagl Freilandschwein
Pochodzenie: Austria
Dodatkowe informacje

Zutaten: Schweinespeck, Schweineleber, Schweinefleisch, Zwiebel, Knoblauch, Nitritpökelsalz, [Speisesalz, Natriumnitrit*], Gewürze [SELLERIE], Gewürzextrakte, Dextrose

*Konservierungsmittel

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Nagl Freilandschwein Pasztet z wątróbki

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Pasztet z wątróbki", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder