oatsome Crunchy Topping - Bio Hakuna Makokos, 220 g
100 % naturalny
41,99 zł
(190,86 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
-
oatsome
Crunchy Topping - Bio Hakuna Makokos
100 % naturalny
41,99 zł(190,86 zł / kg) -
oatsome
Crunchy Topping - Bio Die Beerenbande
Chrupiący dodatek do owsianek i innych
41,99 zł(221,00 zł / kg) -
oatsome
Crunchy Topping - Bio Der Apfelprinz
Królewsko dobry
41,99 zł(233,28 zł / kg) -
oatsome
Crunchy Topping - Bio Schokus Pokus
Osłodzi Twój poranek
41,99 zł(182,57 zł / kg)
Właściwości i zalety
- Polewa kokosowo-migdałowo-owsiana
- Z dużą ilością białka i błonnika
- Bez rafinowanego cukru
Nr art.: OAT-10001559, Zawartość: 220 g, EAN: 4260686523668
Opis
Pokruszone płatki owsiane, migdały i wiórki kokosowe sprawiają, że owsianka jest naprawdę chrupiąca. Mielone daktyle zapewniają przyjemną słodycz
- Do dekoracji owsianek i owsianych smoothie
- Wyselekcjonowane składniki organiczne
- Bez rafinowanego cukru
- Dłużej zachowuje świeżość w zamykanej torebce
Marki: | oatsome |
---|---|
Znak jakości: | Certyfikat ekologiczny zgodnie z przepisami WE dotyczącymi produktów organicznych |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Może zawierać śladowe ilości: | F - soja, H - orzechy, N - nasiona sezamu |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Właściwości: | bez dodatku cukru, bez dodatków |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 2102 / 502 kj / kcal |
tłuszcz | 30 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 16 g |
węglowodany | 40 g |
w tym cukier | 9,7 g |
substancje balastowe | 12 g |
białko | 12 g |
sól | 0,1 g |
Składniki
Wskazówka dotycząca pozostałości skorupy
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla oatsome Crunchy Topping - Bio Hakuna Makokos
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Crunchy Topping - Bio Hakuna Makokos", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 11.400 art.