Aromatyczne sosy do dań azjatyckich
Sosy: 1 - 30 z 120 artykułów
-
bibigo Pasta GochuJang Hot Pepper, 500 g
- Oryginalna koreańska technika fermentacji
- Aromatyczna, lekko słodka i bogata w umami
- Ostra nuta
-
Arche Naturküche Bio sos sojowy Tamari Cedarwood, 250 ml
- Sos sojowy bez zboża
- Dojrzewający w beczkach cedrowych
- Idealny jako przyprawa stołowa
-
ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata, 145 ml
- Podwójna fermentacja (Saishikomi)
- Dojrzewający w drewnianych beczkach przez 4 lata
- Szczególnie gęsty smak
-
LEE KUM KEE Słodki sos sojowy do dim sum i ryżu, 207 ml
- Wyjątkowa konsystencja
- Do przyprawiania i uszlachetniania
- Formuła wegańska
-
Arche Naturküche Bio Tamari, 750 ml
- Sos sojowy bez pszenicy
- Pikantny, mocny smak
- Idealny do pieczenia i gotowania
-
RED BOAT Sos rybny 40°N, 500 ml
- Wyprodukowany z dziko złowionych sardeli
- Bez konserwantów
- Wszechstronny w użyciu
-
-
bibigo Sos do marynowania bulgogi, Spicy (80 g)
- Bez sztucznych aromatów
- Według oryginalnej koreańskiej receptury
- Baza z sosu sojowego
-
Arche Naturküche Bio sos sojowy Shoyu, 750 ml
- Zawiera alkohol
- Fermentowany sos sojowy z pszenicy
- Słonawy i lekko pikantny
-
Alnatura Bio sos sojowy Shoyu, 250 ml
- Słodko-pikantny i intensywnie aromatyczny
- Fermentowany, dojrzewający przez 5 miesięcy
- Idealny do azjatyckich potraw
-
LEE KUM KEE Sos teriyaki, 1,15 kg
- Sos sojowy z przyprawami
- Do uszlachetnienia
- Wegański
-
LEE KUM KEE Sos Vegan Oyster Flavour, 260 g
- Wyśmienity smak ostryg
- Doskonały do marynat i duszenia
- Wegańska receptura
-
ConFusion Yuzu Kosho zielona - pasta chili z yuzu, 50 g
- Z prawdziwego yuzu
- Pikantna i owocowa
- Idealna do mięs i ryb
-
LEE KUM KEE Ciemny sos sojowy premium, 150 ml
- Do przyprawiania i uszlachetniania
- Bez wzmacniaczy smaku
- Nie zawiera glutaminianu sodu
-
LEE KUM KEE Sos chili czosnkowy, 368 g
- Ognisty sos
- Bez barwników i aromatów
- Wegański
-
bioasia Bio Coco Aminos Sauce, 250 ml
- Sos przyprawowy bez soi
- Wegański i bezglutenowy
- Idealny do doprawiania
-
LEE KUM KEE Sos ostrygowy Panda, 907 g
- Wszechstronny sos przyprawowy
- Łagodny smak
- Doskonały do mięs i sosów
-
LEE KUM KEE Jasny sos sojowy premium, 150 ml
- Do przyprawiania i uszlachetniania
- Bez wzmacniaczy smaku
- Nie zawiera glutaminianu sodu
-
LEE KUM KEE Sos ostrygowy bezglutenowy Panda, 510 g
- Z najlepszym ekstraktem z ostryg
- Bezglutenowa alternatywa
- Pyszny smak
-
Wiberg Sos Teriyaki , 800 g
- Szczególnie intensywny
- Soja i czosnek
- Z mięsem, rybami i warzywami
-
UNI-EAGLE Sriracha Hot Chili Sauce, 210 ml
- Bez dodatku glutaminianu sodu
- Bardzo ostre, mocne chili
- Idealny do marynat i zup
-
ConFusion Yuzu Kosho zielona - pasta chili z yuzu, 40 g
- Organiczna jakość z Japonii
- Świeży i pikantny smak
- Do sushi, mięsa i warzyw
-
LEE KUM KEE Char Siu Sauce, 397 g
- Idealny do dań mięsnych
- Bez konserwantów
- Wyjątkowy smak
-
Sempio Yondu Vegetable Umami, 150 ml
- Wegańska i bezglutenowa
- Wyśmienity smak
- Wszechstronna w użyciu
-
LEE KUM KEE Sos Hoi Sin bezglutenowy, 397 g
- Słodki i pikantny aromat
- Wyprodukowany z ziaren soi i przypraw
- Bez wzmacniaczy smaku
-
UNI-EAGLE Sriracha Mayo Sauce, 200 ml
- Kremowy i łagodny z nutą chili
- Wszechstronny jako dip i sos
- Lekko pikantny, wszechstronny
-
Arche Naturküche Bio Tamari z mniejszą ilością soli, 250 ml
- Zawiera alkohol
- Intensywny aromat
- Do doprawiania lub jako sos
-
bibigo Tokbokki Sauce, Sweet & Spicy (120 g)
- Autentyczny smak Bulgogi z Korei
- Przygotowanie w kilka minut – bardzo łatwe
- Idealny do ciastek ryżowych i dań warzywnych
-
ConFusion Yamaroku Ponzu z Yuzu i Sudachi, 145 ml
- Uszlachetniony sokiem yuzu i sudachi
- Wyprodukowany z tradycyjnego sosu sojowego
- Do sushi, sałatek i tatara
-
ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy, 300 ml
- Czas dojrzewania od 14 do 18 miesięcy
- Piękne pudełko upominkowe
- Wyprodukowano w Japonii
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.