Radatz Mini kiełbasa Krainer z serem, 220 g
Najlepsza do grillowania
16,99 zł
(77,23 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Świetna na grilla
- Z najlepszego mięsa
- Z pikantnym serem Emmentaler z mleka od krów karmionych sianem
Nr art.: RAD-5594, EAN: 9007627055940
Opis
Mini kiełbasy Krainer z serem RADATZ powstają z najlepszej wieprzowiny i wołowiny oraz boczku. Do mieszanki kiełbas dodaje się pikantny ser Emmentaler z mleko od krów karmionych sianem, który następnie topi się po podgrzaniu.
RADATZ kiełbasa Krainer z serem ma cudownie pikantny smak, niezależnie od tego, czy jest przygotowywana w gorącej wodzie, na grillu z węgla drzewnego, elektrycznego, gazowego, czy też skwiercząca na patelni.
| Marki: | Radatz |
|---|---|
| Pochodzenie: | Austria |
| Producent: | Radatz Feine Wiener Fleischwaren GmbH, Erlaaer Str. 187, 1230 , Wien, Austria, www.radatz.at |
Składniki
81 % wieprzowina i wołowina, 16 % Ementaler, boczek, 2 % sól kuchenna, stabilizatory E 450, E 451, E 452, glukoza, przyprawy, czosnek, przeciwutleniacz E 300, E 301, ekstrakty przypraw, aromat, jelito owcze, aromat wędzony bukowy
Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy i selera.
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1231 / 294 kj / kcal |
| tłuszcz | 24 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 10 g |
| węglowodany | 0,5 g |
| w tym cukier | 0,4 g |
| białko | 19 g |
| sól | 2 g |
| sód | 0,8 |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Radatz Mini kiełbasa Krainer z serem
3 recenzje klientów w innym języku
| 5 gwiazdek | | 4 | (66%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 2 | (33%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
6 ocen
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 3 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.