Rapunzel Bio makaron spaghetti z pszenicy płaskurki, pełnoziarnisty
Ulubiony przez wszystkich makaron z prastarej pszenicy
18,99 zł
(37,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Delikatnie orzechowy
- Z pełnoziarnistej pszenicy płaskurki
- Do wyśmienitych potraw spaghetti
Nr art.: BIOG-265998, Zawartość: 500 g, EAN: 4006040020585
Opis
Dzięki ekologicznemu spaghetti z pełnoziarnistej semoliny płaskurki każde obfite danie ze spaghetti stanie się atrakcją na kuchennym stole. Wyczaruj swoje ulubione danie z makaronu z tym popularnym rodzajem i delektuj się jego łagodnym, orzechowym smakiem.
Znak jakości: | Znak BIO, Znak ekologiczny UE / spoza UE |
---|---|
Cechy produktu: | Wegańskie , Wegetariański |
Smak: | Orzechowy |
Pochodzenie: | Włochy |
Bez: | Inżynieria genetyczna |
Metainfo: | Makarony i produkty mączne |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu |
Składniki
- semolina z pełnoziarnistej pszenicy płaskurki
Zawiera następujące składniki uczulające: gluten. Może zawierać śladowe ilości: gorczycy lub produktów gorczycowych, soi lub produktów sojowych.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
zawartość energetyczna | 1440 / 344 kj / kcal |
tłuszcz | 2,9 g |
w tym tłuszcze nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 65 g |
w tym cukier | 3,5 g |
białko | 11,5 g |
błonnik | 5,8 g |
sól | <0,01 g |
Zawartość
Witaminy i minerały
Zawartość | na 100 g | ZDS [1] |
---|---|---|
witamina B1 (tiamina) | 0,22 mg | 20% |
żelazo | 2,6 mg | 19% |
magnez | 98 mg | 26% |
cynk | 3,3 mg | 33% |
- w oparciu o 100g (% ilości referencyjnej)
ZDS: zalecana dzienna dawka
Pytania i odpowiedzi użytkowników Bio makaron spaghetti z pszenicy płaskurki, pełnoziarnisty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Rapunzel Bio makaron spaghetti z pszenicy płaskurki, pełnoziarnisty
Podobne produkty:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 9.500 art.