Rauers Ernte Ocet słodowy whisky z kiełkami poru
Idealna przyprawa do sałatki
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty
Opis
Kiełkujący jęczmień jest fermentowany do octu podobnego do produkcji piwa lub whisky. Następnie do octu dodaje się kiełki poru. Po upływie czasu przygotowania ocet jest filtrowany i butelkowany.
Ocet jest również znany jako rozpuszczalnik biologiczny, witaminy, minerały i fitochemikalia są usuwane z kiełków i przechowywane w occie.
Marki: | Rauers Ernte |
---|
Pasujące produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Rauers Ernte Ocet słodowy whisky z kiełkami poru
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.