Rauers Ernte Ocet słodowy whisky z kiełkami poru
Idealna przyprawa do sałatki
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Kiełkujący jęczmień jest fermentowany do octu podobnego do produkcji piwa lub whisky. Następnie do octu dodaje się kiełki poru. Po upływie czasu przygotowania ocet jest filtrowany i butelkowany.
Ocet jest również znany jako rozpuszczalnik biologiczny, witaminy, minerały i fitochemikalia są usuwane z kiełków i przechowywane w occie.
Marki: | Rauers Ernte |
---|
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Rauers Ernte Ocet słodowy whisky z kiełkami poru
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Ocet słodowy whisky z kiełkami poru", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.