Rauers Ernte Ocet słodowy whisky z kiełkami poru

Idealna przyprawa do sałatki

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Kiełkujący jęczmień jest fermentowany do octu podobnego do produkcji piwa lub whisky. Następnie do octu dodaje się kiełki poru. Po upływie czasu przygotowania ocet jest filtrowany i butelkowany.

Ocet jest również znany jako rozpuszczalnik biologiczny, witaminy, minerały i fitochemikalia są usuwane z kiełków i przechowywane w occie.

Marki: Rauers Ernte

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Rauers Ernte Ocet słodowy whisky z kiełkami poru

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Ocet słodowy whisky z kiełkami poru", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder