Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"
Absolutna konieczność dla owoców i wariacji lodowych
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Harmonijne połączenie kwasowości i słodyczy. Czekoladowa nuta nadaje cudownie gęstej konsystencji i wspaniale nadaje się do dekorowania potraw. Idealnie smakuje z egzotycznymi potrawami mięsnymi i niezwykłymi deserami.
- Ocet balsamiczny chronić przed światłem i ciepłem.
- Optymalna temperatura przechowywania: 18°C
Marki: | Rocca di Vignola |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Dodatkowe informacje
Składniki: skoncentrowany moszcz gronowy, ocet balsamiczny Modena (Aceto Balsamico di Modena IGP) 20% (ocet winny, skoncentrowany moszcz, barwnik: E150d), kakao 8%, skrobia modyfikowana, zawiera siarczyny