Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"
Absolutna konieczność dla owoców i wariacji lodowych
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Harmonijne połączenie kwasowości i słodyczy. Czekoladowa nuta nadaje cudownie gęstej konsystencji i wspaniale nadaje się do dekorowania potraw. Idealnie smakuje z egzotycznymi potrawami mięsnymi i niezwykłymi deserami.
- Ocet balsamiczny chronić przed światłem i ciepłem.
- Optymalna temperatura przechowywania: 18°C
Marki: | Rocca di Vignola |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Dodatkowe informacje
Składniki: skoncentrowany moszcz gronowy, ocet balsamiczny Modena (Aceto Balsamico di Modena IGP) 20% (ocet winny, skoncentrowany moszcz, barwnik: E150d), kakao 8%, skrobia modyfikowana, zawiera siarczyny
ocen klientów po polski dla Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"
Klienci, którzy nabyli "Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.400 art.