Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"
Absolutna konieczność dla owoców i wariacji lodowych
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Harmonijne połączenie kwasowości i słodyczy. Czekoladowa nuta nadaje cudownie gęstej konsystencji i wspaniale nadaje się do dekorowania potraw. Idealnie smakuje z egzotycznymi potrawami mięsnymi i niezwykłymi deserami.
- Ocet balsamiczny chronić przed światłem i ciepłem.
- Optymalna temperatura przechowywania: 18°C
Pochodzenie: | Włochy |
---|---|
Zawartość oleju: | 250 ml |
Metainfo: | Ocet balsamiczny |
Dodatkowe informacje
Składniki: skoncentrowany moszcz gronowy, ocet balsamiczny Modena (Aceto Balsamico di Modena IGP) 20% (ocet winny, skoncentrowany moszcz, barwnik: E150d), kakao 8%, skrobia modyfikowana, zawiera siarczyny
ocen klientów po polski dla Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 9.600 art.