Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"

Absolutna konieczność dla owoców i wariacji lodowych

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Harmonijne połączenie kwasowości i słodyczy. Czekoladowa nuta nadaje cudownie gęstej konsystencji i wspaniale nadaje się do dekorowania potraw. Idealnie smakuje z egzotycznymi potrawami mięsnymi i niezwykłymi deserami.

  • Ocet balsamiczny chronić przed światłem i ciepłem.
  • Optymalna temperatura przechowywania: 18°C
Marki: Rocca di Vignola
Pochodzenie: Włochy
Dodatkowe informacje

Składniki: skoncentrowany moszcz gronowy, ocet balsamiczny Modena (Aceto Balsamico di Modena IGP) 20% (ocet winny, skoncentrowany moszcz, barwnik: E150d), kakao 8%, skrobia modyfikowana, zawiera siarczyny

ocen klientów po polski dla Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"

Klienci, którzy nabyli "Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder