Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"

Absolutna konieczność dla owoców i wariacji lodowych

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Harmonijne połączenie kwasowości i słodyczy. Czekoladowa nuta nadaje cudownie gęstej konsystencji i wspaniale nadaje się do dekorowania potraw. Idealnie smakuje z egzotycznymi potrawami mięsnymi i niezwykłymi deserami.

  • Ocet balsamiczny chronić przed światłem i ciepłem.
  • Optymalna temperatura przechowywania: 18°C
Marki: Rocca di Vignola
Pochodzenie: Włochy
Dodatkowe informacje

Składniki: skoncentrowany moszcz gronowy, ocet balsamiczny Modena (Aceto Balsamico di Modena IGP) 20% (ocet winny, skoncentrowany moszcz, barwnik: E150d), kakao 8%, skrobia modyfikowana, zawiera siarczyny

ocen klientów po polski dla Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP "Kakao"", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder