Sapore di Sole Bio fasola Borlotti w słoiku, 300 g
Udoskonali cieple i zimne potrawy
10,99 zł
(36,63 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Aromatyczna i bardzo delikatna
- Gotowa do podania
- Pełnowartościowa i bogata w białko
Nr art.: EF-295015, EAN: 8032891608661
Opis
Jak wiadomo fasola dostarcza wiele białka i błonnika, przez co jest idealnym warzywem dla sportowców i dbających o figurę smakoszy. Ta włoska fasola została już ugotowana i jest gotowa do podania - delikatna i smaczna, idealna do szybkiej kuchni i wszystkich, którzy zawsze się spieszą!
Wskazówka: fasola Borlotti są we Włoszek dodawane do minestrone i sosów, jednak pasują również do sałatek oraz potraw duszonych i z patelni.
| Marki: | Sapore di Sole |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Forma diety: | Wegańskie |
| Pochodzenie: | Włochy |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Pochodzenie surowca: | Włochy |
| Producent: | Effegi Srl, Via leopoldo di toscana 1/A, 1/B, 52048 , Alberoro, Włochy, www.effegifood.com |
Składniki
67 % fasola[1], woda pitna, sól morska, sok cytrynowy
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1687 / 403 kj / kcal |
| tłuszcz | 0,7 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,2 g |
| węglowodany | 13,5 g |
| w tym cukier | 0,5 g |
| substancje balastowe | 7 g |
| białko | 5,4 g |
| sól | 0,81 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio fasola Borlotti w słoiku
| 5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 1 | (100%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.