Sapore di Sole Bio mąka z pradawnych ziaren - Romagna typ 2, 1 kg
Dla różnorodności sztuki pieczenia
12,99 zł
(12,99 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Starożytna pszenica z Emilii-Romanii
- Do ciasta makaronowego, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
Nr art.: EF-576003, EAN: 8052286872262
Opis
W przypadku mąki Romagna typ 2 od Sapore di Sole, stare i tradycyjne odmiany pszenicy miękkiej są mielone w celu uzyskania oryginalnej mąki zbożowej. Pszenica jest zintegrowana z naturalnymi krzyżówkami nasion na polu. Mąka typu 2 jest idealna do gładkiego chleba, pizzy, piadiny lub ciasta francuskiego. Można z niej również przygotować ciastka i desery.
| Marki: | Sapore di Sole |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
| Producent: | Effegi Srl, Via leopoldo di toscana 1/A, 1/B, 52048 , Alberoro, Włochy, www.effegifood.com |
Składniki
mąka pszenna pełnoziarnista [1]
- bio
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1428 / 341 kj / kcal |
| tłuszcz | 1,3 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
| węglowodany | 67 g |
| w tym cukier | 1,9 g |
| substancje balastowe | 6,4 g |
| białko | 12 g |
| sól | <0,01 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio mąka z pradawnych ziaren - Romagna typ 2
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.