Sapore di Sole Bio makaron Pici Cappelli & Monococco z pełnoziarnistej pszenicy durum, 400 g
Wyprodukowany w Toskanii
20,99 zł
(52,48 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Z pszenicy durum i orkiszu
- Niska temperatura suszenia
- Czas gotowania: 20 minut
Nr art.: EF-592101, EAN: 8052286873870
Opis
Makaron z pszenicy durum i orkiszu – uprawiany i przetwarzany w Toskanii. Delikatnie suszony w niskich temperaturach.
Czas gotowania: 20 minut
| Marki: | Sapore di Sole |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Pochodzenie: | Włochy |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Pochodzenie surowca: | Włochy |
| Producent: | Effegi Srl, Via leopoldo di toscana 1/A, 1/B, 52048 , Alberoro, Włochy, www.effegifood.com |
Składniki
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1503 / 359 kj / kcal |
| tłuszcz | 2,5 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,6 g |
| w tym proste nienasycone kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
| w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g |
| węglowodany | 70 g |
| w tym cukier | 2,9 g |
| substancje balastowe | 4,3 g |
| białko | 12 g |
| sól | 0,32 g |