Unmilk Napój owsiany w proszku DIY

Na 8 litrów napoju owsianego

79,80 zł

(106,40 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 750 g

Tymczasowo niedostępne Niestety obecnie nie dysponujemy informacją, kiedy ten produkt będzie ponownie dostępny. Prosimy kliknąć „Powiadom mnie o dostępności”, a my poinformujemy, gdy produkt będzie ponownie dostępny.

Właściwości i zalety

  • Low Sugar
  • Bezglutenowy
  • Alternatywa mleka

Nr art.: XTH-ANS-4002, Zawartość: 750 g, EAN: 4270002070790

Opis

Masz dość noszenia ciężkich kartonów i butelek? W takim razie odkryj napój owsiany DIY firmy UNMILK i przygotuj własne mleko owsiane w zaciszu własnego domu. Bezglutenowe płatki owsiane zostały zhydrolizowane i wystarczy je wymieszać z wodą. Z opakowania 750 gramów można zrobić 8 litrów mleka owsianego.

Zalecenia dotyczące spożycia:
Napój jest gotowy w zaledwie kilku krokach. Zmieszaj 10 g proszku ze 100 ml wody w butelce. Następnie energicznie wstrząśnij i gotowe!

Cechy produktu: Wegetariański
Pochodzenie: Niemcy
Bez: Gluten, Dodatek cukru
Metainfo: Substytut mleka
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej, Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i szybko spożyć
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na 10 g
Wartość energetyczna1675 / 400 kj / kcal167 / 40 kj / kcal
Tłuszcz4,8 g0,48 g
  w tym Gesättigte Gettsäuren1,3 g0,13 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe0 g0 g
węglowodany82,5 g8,25 g
  w tym cukier13,3 g1,33 g
Ballaststoffe0,6 g0,06 g
białko6,5 g0,65 g
sól0,24 g0,02 g
Składniki
  • Glutenfreies Hafermehl (hydrolysiert)

Pytania i odpowiedzi użytkowników Unmilk Napój owsiany w proszku DIY

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Unmilk Napój owsiany w proszku DIY

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty: