ZabaLab Creme Zabaione, Bianco Chinato del Mago, 200 g

Stworzone wspólnie z gwiazdorskim szefem kuchni Marcello Trentinim

44,99 zł

(224,95 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 200 g

Dostawa do środa, 8 maja, jeśli zamówienie zostanie złożone do piątek do 00:00 godz..

Jeszcze 8 sztuk dostępnych w magazynie

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 229,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Zawiera alkohol
  • Krem deserowy z wermutem
  • Ze świeżymi jajami z wolnego wybiegu

Nr art.: IMT-ZABSP01, Zawartość: 200 g, EAN: 8052109360150

Opis

Stworzony wspólnie z gwiazdorskim szefem kuchni Marcello Trentinim z Turynu i wykonany ze starannie wyselekcjonowanego wermutu „Bianco Chinato del Mago”, ten deserowy krem ​​zapewnia szczególnie niezwykłe doznania smakowe. Ten rodzaj deseru wytwarzany jest ze świeżych jaj z wolnego wybiegu od naszych własnych kur i cukru z Włoch. Gwarantujemy, że oryginał w słoiczku będzie smakował jak świeżo zrobiony. Niebiański krem ​​podawaj na przykład z ciasteczkami i świeżymi owocami, które lubisz.

Krem można zjeść na zimno, wyjęty z lodówki lub podgrzany. Idealnie nadaje się do tego podgrzewanie w kąpieli wodnej.

Marki: ZabaLab
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, Po otwarciu przechowywać w lodówce
Składniki
  • cukier
  • Bianco Chinato del Mago
    • siarczyny
  • 23,5% żółtko jajka [1]
  • skrobia ryżowa
  1. z wolnego wybiegu kat. A

Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna1185 / 283 kj / kcal
tłuszcz6,2 g
  w tym tłuszcze nasycone2,2 g
węglowodany51 g
  w tym cukier50 g
białko3,7 g
sól0,03 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla ZabaLab Creme Zabaione, Bianco Chinato del Mago

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Creme Zabaione, Bianco Chinato del Mago", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder