Zotter Schokoladen Uganda 70% + Tanzania 75%, 70 g
Ekscytujący pojedynek: owocowy vs. kremowy - znajdź swojego faworyta!
24,99 zł
(357,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23%
Właściwości i zalety
- Dwa najwyższej klasy Single Origins
- Unikalne smaki
- Koncentracja na zrównoważonym rozwoju
Nr art.: ZSM-20002, EAN: 9006403086406
Opis
Odkryj różnorodne spektrum smakowe Afryki dzięki duetowi dwóch najwyższej klasy czekolad single origin! Te tabliczki (Uganda 70% i Tanzania 75%) w imponujący sposób pokazują, jak różnie może smakować afrykańskie kakao - i że ma ono absolutną klasę.
Oba rodzaje kakao pochodzą ze spółdzielni, których zaangażowane i zrównoważone metody uprawy wywarły głębokie wrażenie na manufakturze czekolady Zotter: ręcznie wyselekcjonowane kakao z Latitude w Ugandzie i z Kokoa Kamili w Tanzanii. Czekolada z Ugandy zachwyca pełnymi nutami czerwonych owoców, fudge i karmelu. Z kolei czekolada z Tanzanii ma głęboki, czekoladowy, kremowy smak kakao, wyśmienicie podkreślony świeżymi nutami, takimi jak owoce cytrusowe i wiśnie.
| Marki: | Zotter Schokoladen |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE, Fair |
| Forma diety: | Wegańskie |
| Może zawierać śladowe ilości: | A - gluten, E - orzeszki ziemne, F - soja, G - mleko, H - orzechy, N - nasiona sezamu |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Producent: | Zotter Schokolade GmbH, Bergl 56, 8333 , Riegersburg, Austria, www.zotter.at |
Składniki
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 2487 / 594 kj / kcal |
| tłuszcz | 45 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 28 g |
| węglowodany | 33 g |
| w tym cukier | 27 g |
| białko | 8,4 g |
| sól | 0,01 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Zotter Schokoladen Uganda 70% + Tanzania 75%
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.