Alnatura Bio sos pomidorowy Toscana, 325 ml
W 100% z włoskich pomidorów
9,99 zł
(30,74 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
-
Alnatura
Bio klasyczny przecier pomidorowy
Delikatny sos dla małych i dużych
10,99 zł(31,40 zł / l) -
-
-
-
-
Alnatura
Ekologiczny sos pomidorowy dla dzieci
Pyszny sos do szybkich potraw i innych
11,99 zł(34,26 zł / l) -
Alnatura
Bio sos pomidorowy z bazylią
Z włoskich pomidorów i wyprodukowano we Włoszech
9,99 zł(28,54 zł / l) -
Alnatura
Bio sos pomidorowy z ricottą
Smakuje również bez dodatków
13,99 zł(39,97 zł / l)
Właściwości i zalety
- Świeży i owocowy
- Delikatny aromat
- Bez dodatku cukru
Nr art.: MM-133039, Zawartość: 325 ml, EAN: 4104420031081
Opis
Delikatnie aromatyczny i świeżo-owocowy sos pomidorowy w 100 procentach z włoskich pomidorów. Bez dodatku cukru i doprawiony tylko przyprawami i bazylią pasuje idealnie do wszystkich, śródziemnomorskich potraw z makaronem, warzywnych, dań duszonych oraz jako sos do pizzy.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni |
Właściwości: | bez dodatku cukru |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 117 / 28 kj / kcal |
tłuszcz | 0,2 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 4,2 g |
w tym cukier | 3,5 g |
substancje balastowe | 2,5 g |
białko | 1,1 g |
sól | 0,7 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio sos pomidorowy Toscana
5 gwiazdek | | 2 | (66%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (33%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
3 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio sos pomidorowy Toscana", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 11.400 art.