Ankerkraut BBQ Rub "Hamburg Gunpowder"

Jedyna prawdziwa marynada domowa!

  • z 14 składnikami
  • idealna do potraw mięsnych
  • pasuje także do warzyw
  • 37,99 zł (15,20 zł / 100 g)
  • od 2 tylko 33,15 zł / Sztuka -13%

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

W magazynie

Przewidywany termin dostawy: wtorek, 03 listopada
Zamów do dnia: środa, do godz. 12:30.

Na moją listę życzeń

Nr art.: AK-4260347892157, Zawartość: 250 g

EAN: 4260347892157

  • z 14 składnikami
  • idealna do potraw mięsnych
  • pasuje także do warzyw
Opakowanie, 250 g: 37,99 zł (15,20 zł / 100 g)
od 2 33,15 zł (13,26 zł / 100 g)
170 g: 39,99 zł (20,00 zł / 100 g)
od 2 35,52 zł (17,76 zł / 100 g)

Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Bezpłatna dostawa do Polska od 170,00 zł *
  • Najbliższy możliwy termin dostawy DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Po wysłaniu otrzymasz paczkę w ciągu 2 - 5 dni roboczych (DPD, tylko na dostępne produkty)
  • Darmowy zwrot
  • Za pobraniem
  • Przedpłata
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

BBQ Rub "Hamburg Grunpowder" jest jak kotwica domowej marynady i nie powinno jej brakować w żadnej kuchni. Zainspirowane przez BBQ recepty amerykańskie i połączone z przyprawami niemieckich rzeźników, znalazło 14 składników właściwą drogę do Hamburg BBQ - Rub. Słodka papryka i papryka wędzona pasują wspaniale z czosnkiem i cebulą oraz różnymi gatunkami pieprzu. Jako całość wypełniają ją liście laurowe, kolendra i tymianek - no to smacznego! Marynady czy BBQ - Rub to przyprawy używane do marynowania mięsa.

Zazwyczaj marynujemy mięso, zanim wędruje ono na gryl, ale również mięso przygotowane w piekarniku czy w parówce lepiej smakuje , jeśli jest najpierw marynowane. Marynady Ankerkraut są mieszane z olejem ( najczęściej użyty olej oliwny) , wodą lub czerwonym winem czy piwem. Kto lubi bardziej egzotycznie , może użyć miód, sok cytrynowy czy marmelady. Z tą przygotowaną mieszanką zostaje posmarowane mięso, albo nią zalane . Nie ma obawy ; wieprzowina, wołowina, drób czy dziczyzna pozyskują tylko na smaku przy użyciu Ankerkraut marynady. Najlepiej jest pozostawić mięso przez noc w lodówce , kto ma mało czasu powinien mimo tego je pozostawić na 30 minut , aby marynada wsiąknęła. Również wegetarianie mogą spokojnie ją użyć : ten rub nadaje się do warzyw lub sera - chętnie też grylowanych . Szczególnie smaczny jest z papryką, cukini, oberżyną , feta czy halloumi.

Zastosowanie: Do dipów, pesto i marynat, Do dań mięsnych, Dla drobiu, Do dań z warzyw, Do grillowania
Cechy produktu: Wegetariański
Smak: Pikantny
Właściwość: Mielone, Przyprawy sypkie
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Metainfo: Mieszanki przypraw

Składniki

  • papryka słodka
  • cebule
  • czosnek
  • pieprz
  • sól morska
  • Surowy cukier trzcinowy
  • musztarda w proszku
  • bazylia
  • wędzona papryka
  • liście laurowe
  • nasiona kolendry
  • tymianek
  • kmin rzymski

Pytania i odpowiedzi użytkowników Ankerkraut BBQ Rub "Hamburg Grunpowder"

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Oceń produkt

5,0 z 5 gwiazdek
1 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.