Bake Affair Bio pszenny słód do pieczenia
Szczególnie soczysty chleb
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Aktywną enzymatycznie mąkę ze słodu pszennego można dodać do ciasta na chleb i innych wypieków z mąki pszennej. Ma to następujące zalety:
- Organiczny słód pszenny do pieczenia pozwala na lepsze dojrzewanie ciasta. Im lepsze dojrzewanie, tym ciasto ma znacznie większą objętość.
- Wypieki (miąższ) staje się szczególnie soczysty, a skórka wyjątkowo chrupiąca.
- Chleb i ciastka dłużej smakują świeżo.
Zasosowanie i dozowanie: po prostu wymieszaj słód do pieczenia z mąką. Bake Affair zaleca 20g słodu do pieczenia na kilogram mąki. Możesz również trzymać instrukcji z przepisu, jeśli odbiegają one od rekomendacji.
Marki: | Bake Affair |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bake Affair Bio pszenny słód do pieczenia
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio pszenny słód do pieczenia", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 11.400 art.