Bake Affair Bio pszenny słód do pieczenia

Szczególnie soczysty chleb

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Aktywną enzymatycznie mąkę ze słodu pszennego można dodać do ciasta na chleb i innych wypieków z mąki pszennej. Ma to następujące zalety:

  • Organiczny słód pszenny do pieczenia pozwala na lepsze dojrzewanie ciasta. Im lepsze dojrzewanie, tym ciasto ma znacznie większą objętość.
  • Wypieki (miąższ) staje się szczególnie soczysty, a skórka wyjątkowo chrupiąca.
  • Chleb i ciastka dłużej smakują świeżo.

Zasosowanie i dozowanie: po prostu wymieszaj słód do pieczenia z mąką. Bake Affair zaleca 20g słodu do pieczenia na kilogram mąki. Możesz również trzymać instrukcji z przepisu, jeśli odbiegają one od rekomendacji.

Marki: Bake Affair
Pochodzenie: Austria

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Bake Affair Bio pszenny słód do pieczenia

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio pszenny słód do pieczenia", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder