ConFusion Hi Bi Kore Kojitsu - dojrzewający 18 miesięcy sos sojowy Koikuchi, 300 ml
Tradycyjne dojrzewanie przez ponad dwa lata
69,00 zł
(230,00 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Ciemny Koikuchi Shoyu
- Wyprodukowano w Shiga, Japonia
- Złożony smak
Nr art.: COF-F1257, EAN: 4582290460116
Opis
Ten ciemny sos sojowy jest fermentowany w naturalnym klimacie prefektury Shiga przez 18 miesięcy. Dwa lata i zima kształtują jego złożony smak. Koikuchi Shoyu jest produkowany w małych partiach przy użyciu tradycyjnych metod.
Marki: | ConFusion |
---|---|
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Importer jako osoba odpowiedzialna w UE: | ConFusion - Asiatisch kochen, Wilhelm-Exner-Gasse 13, 1090, Wien, Austria, info@confusion-kochen.at, www.confusion-kochen.at |
Składniki
woda, soja, pszenica, sól
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 ml |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 373,5 / 89,2 kj / kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
węglowodany | 12 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 10,3 g |
sól | 18,1 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ConFusion Hi Bi Kore Kojitsu - dojrzewający 18 miesięcy sos sojowy Koikuchi
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.