EGGEMOA Candidum con latte di capra - miękki ser z surowego mleka koziego z białą pleśnią
Specjalność wśród serowych przystawek
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Dla Candidum Capra fabryka sera Eggemoa otwiera nowe możliwości. W przeciwieństwie do innych specjałów serowych, mleko do tego białego sera pleśniowego nie pochodzi od 15 brązowych krów. Sąsiedni rolnik dostarcza mleko od swoich 200 kóz. W pięciotygodniowym okresie dojrzewania rozwijają się delikatny kozi aromat i lekko słodki smak oraz kremowa, rozpływająca się konsystencja. Candidum z mleka koziego doskonale komponuje się z owocami i jagodami. Musztarda figowa również wspaniale pasuje. Jest to szczególnie delikatny ser deserowy.
Marki: | EGGEMOA |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
ocen klientów po polski dla EGGEMOA Candidum con latte di capra - miękki ser z surowego mleka koziego z białą pleśnią
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Candidum con latte di capra - miękki ser z surowego mleka koziego z białą pleśnią", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.