Frierss mięsne specjały z Karyntii
Z tradycji. Prawdziwa przyjemność.
Specjały marki Frierss to coś wyjątkowego: tradycyjne, uczciwe i pierwszorzędne w smaku. 120 lat doświadczenia, najlepsza lokalna jakość surowców, tradycyjne przetwarzanie i wystarczająco długi czas dojrzewania gwarantują najwyższą jakość specjałów Frierss. Ciesz się subtelną różnicą!
-
Frierss Sasaka - oryginalny smalec ze skwarkami z Karyntii, 150 g
- Z najlepszych składników
- Delikatne nuty pieprzu i czosnku
- Według tradycyjnej receptury
-
Frierss Karyncka kiełbasa Krainer, 600 g
- Jakość mięsa z Austrii
- Rustykalny i pikantny smak
- Wędzone na zimno
-
Frierss Wątróbka cielęca z truflami, 200 g
- Wspaniale się rozsmarowywuje
- Wykwintne składniki
- Ekskluzywna receptura
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii drobnoziarniste, 180 g
- Wędzone i wolno dojrzewające
- Drobnoziarniste
- Pikantne
-
Frierss Mortadela w plastrach, 250 g
- Mortadella z Austrii
- 100% lokalna wieprzowina
- Lekko pikantna z delikatnym pieczonym aromatem
-
Frierss Sosnowa szynka wędzona 1/4, 1,50 kg
- Wędzona nad lokalnym drewnem sosny limby
- Najlepsza jakość mięsa z Austrii
- Lekko pikantna
-
Frierss Sosnowa szynka wędzona w plasterkach, 120 g
- Wędzona nad lokalnym drewnem sosny limby
- Najlepsza jakość mięsa z Austrii
- Lekko pikantna
-
Frierss Salami Villacher, 1,15 kg
- Lekko pikantna w smaku
- Suszona na powietrzu przez 12 tygodni
- Zgodnie z tradycyjną, rodzinną recepturą
-
Frierss Boczek zamkowy w kawałku, 200 g
- Najlepsza lokalna wieprzowina
- Wędzony na drewnie bukowym
- Dobry aromatyczny smak
-
Frierss Szlachetna szynka ze świni Duroc, 1,75 kg
- Pierwszorzędny smak
- Ze świni z wolnego wybiegu Duroc
- Ręcznie robione i wędzone na drewnie bukowym
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z chili, 150 g
- Smak pikantny
- Z najlepszą wieprzowiną
- Ręcznie wykonana
-
Frierss Salami Truflowe, 60 g
- Szlachetne salami
- Wyrafinowane czarną truflą
- Suszono na powietrzu przez 3 miesiące
-
Frierss Caranthana, 100 g
- Suszona na powietrzu salami z Karyntii
- Z austriackiej wieprzowiny
- Suszona na powietrzu przez 12 tygodni zgodnie z rodzinną recepturą
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z pestkami dyni, 150 g
- Z najlepszej lokalnej wieprzowiny
- Z prawdziwym olejem z pestek dyni
- Wykonane ręcznie
-
Frierss Kiełbasa surowa Gailtaler, 1 kg
- Wołowina i wieprzowina z Austrii
- Starannie wędzona na drewnie bukowym
- Tradycyjnie przyprawiana
-
Frierss Surowa szynka z Karyntii z ziołami ogrodowymi, 600 g
- Ostrożnie suszono na powietrzu
- Z delikatną osłoną ziołową
- Delikatnie pikantne
-
Frierss Surowa kiełbasa z Karyntii, 200 g
- Regionalna specjalność
- Rustykalny smak
- Dojrzewa przez 8 tygodni
-
Frierss Prosciutto Castello, 80 g
- Dojrzewa co najmniej 14 miesięcy
- Nieodparta delikatność
- Łagodny smak
-
Frierss Oryginalna kiełbasa z jelenia, 2 szt., 180 g
- Pyszna specjalność
- Ręcznie wykonane
- Wędzone i powoli dojrzewające
-
Frierss Cacci. Crispac (2 sztuki), 240 g
- Śródziemnomorskie przyprawy
- Powoli dojrzewa
- Łagodny smak
-
Frierss Pastrami 1/2, ok. 2 kg - 2,5 kg
- Gotowane "low & slow"
- Szczególnie delikatne
- Wędzone i pikantne
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.