Frierss Salami wędzone w dymie z sosny
Dojrzewa przez sześć tygodni w kontakcie z czystym górskim powietrzem
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Tradycyjna firma Frierss z Karyntii zrozumiała, że prawdziwa przyjemność wymaga czasu: po wędzeniu w dymie sosnowym ręcznie robione salami przez sześć tygodni dojrzewa do perfekcji w kontakcie z czystym powietrzej górskiego pasma Nockberge. To jedyny sposób, aby w pełni rozwinęły się łagodne, delikatnie cierpkie nuty smaku i aromatu. Oto sycąca przekąska na piesze wędrówki oraz wyjątkowo smaczny dodatek do przystawki we włoskim stylu.
Zarówno wieprzowina jak i sosnowe drewno użyte podczas procesu wędzenia pochodzą z regionu Alp Gurktalskich.
Marki: | Frierss |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
ocen klientów po polski dla Frierss Salami wędzone w dymie z sosny
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Salami wędzone w dymie z sosny", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.450 art.