Frierss Salami wędzone w dymie z sosny

Dojrzewa przez sześć tygodni w kontakcie z czystym górskim powietrzem

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Tradycyjna firma Frierss z Karyntii zrozumiała, że prawdziwa przyjemność wymaga czasu: po wędzeniu w dymie sosnowym ręcznie robione salami przez sześć tygodni dojrzewa do perfekcji w kontakcie z czystym powietrzej górskiego pasma Nockberge. To jedyny sposób, aby w pełni rozwinęły się łagodne, delikatnie cierpkie nuty smaku i aromatu. Oto sycąca przekąska na piesze wędrówki oraz wyjątkowo smaczny dodatek do przystawki we włoskim stylu.

Zarówno wieprzowina jak i sosnowe drewno użyte podczas procesu wędzenia pochodzą z regionu Alp Gurktalskich.

Marki: Frierss
Pochodzenie: Austria

ocen klientów po polski dla Frierss Salami wędzone w dymie z sosny

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Salami wędzone w dymie z sosny", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder