Herbaria Bio French Press herbata czerwone jabłko, 60 g

Delikatna kompozycja w dużych kawałkach

22,99 zł

(383,17 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 60 g

Jeszcze 3 sztuki dostępne w magazynie

Dostawa do piątek, 1 sierpnia, jeśli zamówienie zostanie złożone do środa do 23:59 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Mocny smak owoców
  • Jabłko, kwiat hibiskusa i porzeczka
  • Jako napój na gorąco i zimno

Nr art.: HK-05006836, EAN: 4021269135469

Kupowane często z Herbaria Zasadowa herbata ziołowa bio, 60 g

Herbaria Bio French Press herbata czerwone jabłko, 60 g 22,99 zł (383,17 zł / kg)
Herbaria Zasadowa herbata ziołowa bio, 60 g 17,99 zł (299,83 zł / kg)
Cena całkowita: 40,98 zł
Opis

Mocne w smaku czerwone jabłko, intensywny kwiat hibiskusa i cała porzeczka tworzą ten owocowy smak tej sypanej mieszanki. Idealna do zaparzania w zaparzaczu typu French Press, ale można ją również pić jako herbatę mrożoną. Prawdziwa owocowa magia - w całości naturalna.

Przygotowanie:

  • 2-3 łyżeczki - na filiżankę, zalać 200 ml wrzącej, gotującej się wody.
  • Pozostawić do zaparzenia na 10 minut i odcisnąć mieszankę herbaty za pomocą sitka.
  • Gotowe!
Marki: Herbaria
Herbata: sypka
Znak jakości: Austria Bio Garantie, Znak ekologiczny UE / spoza UE
Forma diety: Wegańskie , Wegetariański
Czas parzenia: 10 minut
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Właściwości: bez dodatków
Składniki

31 % jabłko, kwiaty hibiskusa, porzeczki, skórki z owoców dzikiej róży, owoce czarnego bzu, skórka pomarańczowa, burak[1]

  1. Wszystkie składniki w 100% organicznej jakości, pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Herbaria Bio French Press herbata czerwone jabłko