Österreichische Bergkräuter Organiczne białe ziarna pieprzu

Z czerwonego robi się białe!

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Pierwotnie pieprz pochodzi z Południowych Indii, a dzisiaj jest wyłącznie uprawiany w Indonezji, Wietnamie, Sri Lance i Afryce. Biały pieprz jest tworzony z czerwonych ziaren. Wykazuje on przyjemną, długo utrzymującą się ostrość. Najlepiej biały pieprz nadaje się do sosów, potraw z mięsem, rybami i drobiem oraz jest bardzo lubiany w azjatyckiej kuchni.

Zastosowanie: Kuchnia azjatycka, Do dipów, pesto i marynat, Do ryb i owoców morza, Do dań mięsnych, Dla drobiu, Do dań z warzyw, Do ziemniaków, Do sosów, Do zup
Znak jakości: Znak BIO, b.k.u - biologicznie kontrolowane uprawy, Austria Bio Garantie
Cechy produktu: Wegańskie , Wegetariański
Smak: Świeży, Ostry, Pikantny
Pochodzenie: Indie
Właściwość: Naturalne
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Dodatkowe informacje

Składniki:
Białe ziarenka pieprzu

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Österreichische Bergkräuter Organiczne białe ziarna pieprzu

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
2 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

2 oceny

Podobne produkty:

    Klienci, którzy nabyli "Organiczne białe ziarna pieprzu", zakupili także: