Österreichische Bergkräuter Organiczne białe ziarna pieprzu
Z czerwonego robi się białe!
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Pierwotnie pieprz pochodzi z Południowych Indii, a dzisiaj jest wyłącznie uprawiany w Indonezji, Wietnamie, Sri Lance i Afryce. Biały pieprz jest tworzony z czerwonych ziaren. Wykazuje on przyjemną, długo utrzymującą się ostrość. Najlepiej biały pieprz nadaje się do sosów, potraw z mięsem, rybami i drobiem oraz jest bardzo lubiany w azjatyckiej kuchni.
Zastosowanie: | Kuchnia azjatycka, Do dipów, pesto i marynat, Do ryb i owoców morza, Do dań mięsnych, Dla drobiu, Do dań z warzyw, Do ziemniaków, Do sosów, Do zup |
---|---|
Znak jakości: | Znak BIO, b.k.u - biologicznie kontrolowane uprawy, Austria Bio Garantie |
Cechy produktu: | Wegańskie , Wegetariański |
Smak: | Świeży, Ostry, Pikantny |
Pochodzenie: | Indie |
Właściwość: | Naturalne |
Bez: | Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty |
Dodatkowe informacje
Składniki:
Białe ziarenka pieprzu
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Österreichische Bergkräuter Organiczne białe ziarna pieprzu
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Organiczne białe ziarna pieprzu", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 9.700 art.