Pastificio Plin Ravioli - nadziewane cukinią Cucurbita moschata 'Trombetta Di Albenga'

Regionalny specjał z Ligurii

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Niewiele pestek, delikatny miąższ i łagodny aromat sprawiają, że cukinia Cucurbita moschata 'Trombetta Di Albenga' jest najbardziej urozmaiconym warzywem we włoskiej kuchni! Razem z ricottą te ravioli są kulinarną rozkoszą. Czy z przyjaciółmi, czy w codziennym życiu rodzinnym - połączenie z sosami pomidorowymi, sosami curry lub z roztopionym masłem daje idealne danie. Do wyrobu ciasta wykorzystano świeże jaja od kur z wolnego wybiegu oraz włoską pszenicę durum. Przechowywać w lodówce w +4°C. Zalecany czas gotowania: 2 minuty.

Marki: Pastificio Plin
Pochodzenie: Włochy

ocen klientów po polski dla Pastificio Plin Ravioli - nadziewane cukinią Cucurbita moschata 'Trombetta Di Albenga'

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Ravioli - nadziewane cukinią Cucurbita moschata 'Trombetta Di Albenga'", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder